Mikor múlik el?
Figyelt kérdés
Szóval Hétfőn lett egy tüszős mandulagyulladásom! Nekem még sose volt ilyenem. Mennyi idő mire elmúlik? Szedek Antibiutikumot meg C-vitamint, iszok sokat! Meg Neocitránt is szoktam inni! Sós vízzel gurgulázok és fertőtlenítő cukorkát is szopogatok! Most így már nem annyira fáj nagyából tudok enni falatokat! De viszont se náthás nem vagyok, a fülem se fáj csak a mandulám van begyulladva! Olvastam neten hogy lehet góc meg tályog meg meg egyéb dolgok....Ezeket honnan lehet megtudni? Eléggé megvagyok ijedve hogy most ezeket olvasgattam! Vagy ritka az ilyen?
A válaszokat előre is köszönöm!
2013. szept. 26. 07:20
1/5 A kérdező kommentje:
A Mandulám kicsit csúnya.. és fehér lepedék van rajta pár helyen. Ez ilyenkor normális?
2013. szept. 26. 07:22
2/5 anonim válasza:
Igen, lehetséges , mivel szeded a gyógyszert, így ne gondolj tályogra és gócra, a mandulagyulladás az antibiotikumtól kb 1 hét alatt rendbejön, nátha később szokott jelentkezni, de ez nem mindig, és sokszor az utolsó fázisban köhögés jön, de ez se mindenkinél.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! :)
2013. szept. 26. 08:26
4/5 A kérdező kommentje:
Meg a hangom eléggé eltorzult vagyis ilyen gombóc hangom lett! Az se gond?
2013. szept. 27. 12:01
5/5 anonim válasza:
Az is velejár, minimum 1 hét kell míg rendbejössz, de nekem 2 hétig eltartott és utána még jött a köhögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!