Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aftától lehet hajhullásom?...

Aftától lehet hajhullásom? Egy hete megvan már az afta kenegettem már vagy 3 fajta krémmel, corsodyl, semmi sem használ. Kétezer mg c vitamint szedek egy nap, de az afta nem múlik. Mononukleósisom volt nemrég, és az immunrendszerem le van gyengülve.

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az aftától nem,viszont a mononukleózistól igen.
2013. szept. 24. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Az afta és a hajhullás is lehet a glutén, gabonaevéstől. Ilyen esetben mit kenegetsz?
2013. szept. 24. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Phlogosollal öblögess, ez hamar elmulasztja és kicsit a fájdalmat is mulasztja.

Immunrendszer erősítésére vegyél méhpempős mézet és egy meg minden nap 1 mokkáskanállal, nagyon hatásos, én télen mindig eszem és nem kapom el az influenzát senkitől, hiába köhögnek trüsszögnek körülöttem.

2013. szept. 24. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem eszek méhpempős mézet,"csodavitaminokat" meg főleg nem (még C vitamint sem),viszont rendszeresen eszek húst,zöldséget,gyümölcsöt,halat és bár rendelőben dolgozom,még náthás sem szoktam lenni.

Higgyétek el "normális" táplálkozással jól karban lehet tartani az immunrendszert.

2013. szept. 24. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!