Afta! Mi az ellenszere?
Figyelt kérdés
Már kiskoromtól vannak ezek és már mindent kipróbáltunk.
Meg 13 éves vagyok most megyek 8. ba és még nem csókolóztam szerintetek ha csókolóznék akkor az a másik ember töllem elkapná???
2013. aug. 15. 21:44
1/8 anonim válasza:
lehet venni rá ilyen ecsetelőt.nekem is volt de elmúlt.csak egyszer jött ki. 14/l. nagyon fertőző!amíg nem múlik el ne csókolózz,ne puszilj meg senkit!
2/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, mert ha kezeled hét nap, ha nem, akkor egy hét. :) Ha éppen aftád van, akkor elkaphatja, de ha nem, akkor értelemszerűen nem.
Ha nagyon sokszor visszajön, akkor sós vízzel öblögess megelőzésképpen.
3/8 anonim válasza:
az aphta NEM fertőz!!!
gyógyszer viszont nincs rá (tekintve, hogy még nem tudják, mi okozza) csak tüneti kezelés - több fajta ecsetelőt is lehet kapni
a herpesz az, ami fertőző
4/8 anonim válasza:
Kedves utolsó: ha nem fertőz, akkor fogalmam sincs, hogy hogyan adtuk át egymásnak a családban azzal, hogy egymás után ittunk az üveg vízből. És nem csak egy alkalommal történt meg. :)
5/8 anonim válasza:
akkor nem aphtátok van, hanem gomba...
6/8 anonim válasza:
Igen, még orvosnak is mutattuk - ismerős - és Ő is aftának mondta. :)
7/8 anonim válasza:
akkor azt is mondania kellett, hogy az aphta NEM fertőz
ha fertőz, akkor NEM aphta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!