Miért nem múlik el az aftám?
Figyelt kérdés
Olyan 1,5 hónapja kijött egy a számban, az olyan 2 hét múlva elmúlt, rá pár napra ismét kijött egy, még mindig nem múlt el, és ahelyett, hogy menne lefelé, még jobban terjed inkább. Az olyan helyen volt, hogy nem zavart, a felső ínyemnél, viszont kijött rajta még egy, hátrébb, és felette is mintha elterjedt volna. Nagyon fáj, és a fogorvos javasolt valamilyen sprayt, de mivel nem volt a gyógyszertárban Curasepttel kenem és Gingisollal. Azelőtt próbáltam Munisal géllel, meg valamilyen gyulladás csökkentővel. A Corsodilt is kipróbáltam, de semmi eredménye. Szedek komplex B vitamint, és C vitamint egyaránt. Mit tudnék tenni, hogy elmúljon végre, és ne terjedjen? Tervben van csütörtökön a szájsebészet, de szerintetek miért jön ki, és miért terjed? Miért nem múlik el?2013. júl. 28. 22:23
1/3 anonim válasza:
Rossz fogad egyébként nincs ?
Valamiért gyengült az immunrendszered, más betegség ,panaszod nincs? Úfajta gyógyszert nem szedsz?
Milyen a vérképed, lehet el kellene menni laborba , mivel a kezelések ellenére ismétlődött.
2/3 A kérdező kommentje:
Most rátaláltam egy fórumra, [link] itt mindenki mást ír, van olyan, aki azt mondja, hogy a Gingisol kuka, mert amiatt terjed jobban, van, aki pálinka meg még sorolhatnám...mindenkinek más jön be, de engem már tényleg nagyon zavar, főleg, hogy augusztus van mindjárt, és szeptemberben meg kezdődik a suli, ráadásul új helyen. 15 éves lány vagyok. Olvastam olyat is, hogy bármit lehet vele csinálni, majd magától elmúlik..
2013. júl. 28. 22:38
3/3 A kérdező kommentje:
Nincs rossz fogam, vitamint rendszeresen szedek, gyümölcsöket, és zöldségeket is eszek. Betegségem nincs, legutoljára télen voltam beteg, és gyógyszert sem szedek. Allergiám viszont van, de nem szokott kijönni, ez úgy már több éve, hogy kutya/macska szőr meg stb, otthon pedig rendszeresen simogatom őket, lehet miattuk van?
2013. júl. 28. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!