Nem merek alkoholt inni. Kevés alkoholtól is fejfájás jelentkezik. Aztán ez csak fokozódik. Aztán hányás (epe). És fél órával később mintha mi sem történt volna. Miért lehet ez? Allergia?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 01:50
1/7 anonim válasza:
És ez miért baj? Olyan a munkaköröd, hogy alkoholt kell fogyasztanod?
2/7 anonim válasza:
Ne igyál! Attól még senkinek nem lett semmi baja, hogy nem ivott alkoholt! Ez csak jó ha nem iszol!
3/7 anonim válasza:
Az átlagnál érzékenyebb a szervezeted az alkoholra. Ez nem allergia,de a lényege: ne igyál.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez nem annyira nagy baj. 5 hónapja nem ittam. Amikor 18-20 éves voltam nem volt ilyen gond ,h beteg lettem volna. Azért olykor olykor meginnék pár sört a haverokkal. Csak az a kérdés ,h merjek-e. Azért irtam ki ezt a kérdést hátha valaki hallott már ilyenről.
2013. szept. 21. 02:10
5/7 anonim válasza:
Ha ilyen tüneteket okoz, ne. Kérj ki alkoholmentes sört, az élmény ugyanaz, és az íze sem elviselhetetlen.
6/7 anonim válasza:
Igen,hallottam. Létezik olyan,h alkohol intolerancia. Ez nem túlérzékenység az alkoholra,hanem az a probléma,h a szervezetből hiányzik egy enzim,ami segít lebontani az alkoholt. És már minimális mennyiség is rosszullétet okoz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. szept. 22. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!