Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak? Nagyon félek.

Mit csináljak? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Na szóval az van,hogy egyik este elkezdett viszkedni a fehérbálna lyuka ! Aztán észrevettem,hogy a székletemben van cérnagiliszta.ISMÉT. Bekentem fokhagymával ott meg ettem sokat is belőle. Az elöbb elmentem wc-re és kb 6ot számoltam benne ha nem volt több. ANyának nem akarok szólni mert tök ciki hogy már így harmadjára kapom el:( mit tegyek? segítsetek! köszönöm<3
2013. szept. 14. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Ciki??? Hogy lenne már ciki? Ez egy egészségügyi probléma. Semmi ciki nincs benne! Mond el és kérjetek orvosi segítséget. Nyílván van valami oka, hogy már harmadszorra kapod el.
2013. szept. 14. 20:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki! Viszont a feneked ne kend fokhagymával! Enni viszont jó ötlet! Menj orvoshoz!
2013. szept. 16. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!