14eve panikbeteg vagyok. Buszon nem utazom. Ami aggaszt, masfel eve agotafobiam van. Lever a viz remegek. Legjobban az ajulastol felek. Megtortenhet a tenyleges ajulas? Sok helyen olvastam h igen. Doki pl azt mondja h nem.
Szorongás, fóbiák, pánik
Olvastam!
Értékelje Ön elsőnek!
Hogyan legyünk úrrá félelmünkön? Életkontrollprogram lépésről lépésre
Renau Z. Peurifoy
Reneau Z. Peurifoy önsegítő programja a napjainkban oly gyakori szorongásos zavarok, agorafóbia, pánikzavar gyógyítását tűzte ki célul: feltárja a betegség okait, és új készségeket, viselkedésmintákat tanít, melyek a gyakorlás során rögzülnek, és a betegek magatartásának természetes, önműködő részévé válnak. A szerző hosszú évekig gyűjtött tanári tapasztalatait, terapeuta-tudását, valamint a pszichológia számos különböző elméletének és módszertanának elemeit ötvözte ebben a könyvében. Abból indult ki, hogy önmagában kevés az eszmék és áramlatok, ideák általános színtű megértése: ahhoz, hogy viselkedésünket, rossz reakcióinkat, negatív gondolatainkat megváltoztassuk, új készségekre lesz szükségünk. A kötet "leckéiben" minden olvasó megtalálja azokat a gyakorlatokat, ajánlott tevékenységeket, melyek segítenek a régi, rossz mechanizmus legyőzésében.
Olvasd el és oldjad meg a gondod! 14 év értelmetlen rettegés után nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!