Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Candida elleni diéta hogyan...

Candida elleni diéta hogyan müködik?

Figyelt kérdés

azt szeretnem meg tudni hogy miket kell enni es miket Nem szabad enni, pontos valaszokat szeretnek koszonom, fontos!

googlen kerestem mar igen! de mindenhol mas es mas van...olyan valaszt varok aki mar tul esett rajta(bevalt dieta reszletesen)

2013. szept. 10. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
A gyógyszer ami tényleg fontos.
2013. szept. 10. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
google > candida elleni diéta
2013. szept. 11. 05:40
 3/9 A kérdező kommentje:

nem tudna valaki leirni??

mert mindenhol mas van es mindenki mast mond..

2013. szept. 11. 08:24
 4/9 tanárnő ***** válasza:
Még az orvosok és a természetgyógyászok is mást mást mondanak, voltunk természetgyógyásznál, aki minden alkalommal megmérte a candida-szintet, és annak megfelelően javasolt vagy tiltott ételeket. Ami biztos: fehércukor, élesztő és gombák (penész, erjesztő, élesztő, stb is!)és sok gyümölcs is tiltólistán van, javasolt a citrom, citromos víz ivása. Egyszer csinált három hónapig a lányom egy rendkívül kemény diétát, utána hosszú ideig tünetmentes volt, de egy idő után, ahogy visszatért az addigi "rendes" táplálkozási szokásaihoz, visszatértek a problémák is.
2013. szept. 12. 07:35
 5/9 A kérdező kommentje:
koszonom! igy mar eltudok indulni valamerre.:s
2013. szept. 12. 08:21
 6/9 Gift ***** válasza:

Szia nekem is kell diétáznom. De előtte el megyek medic poliklinka szűrésre. Ott személyre szabottan kapok tanácsot, terápiát. És akkora diétára is rákérdezek.Mert tényleg mindenhol mást írnak. Ez egy jó oldal szerintem receptekhez egyenlőre. Majd irok neked privibe oktober 7-én megyek.

[link]

2013. szept. 12. 20:24
 7/9 A kérdező kommentje:
ohh rendben nagyon szepen koszonom
2013. szept. 12. 20:45
 8/9 anonim válasza:

Szia! Nem tudom mennyire aktuális még nálad a dolog, én is candidás vagyok, ha érdekelnek a tapasztalataim, szívesen megosztom veled.

2 éve találkoztam a diétával, és nekem bevált. 2 évig jártam a háziorvosomhoz mindenféle panasszal, rengeteg laboron, és egyéb vizsgálaton voltam már túl, mikor egy természetgyógyász orvos javasolta nekem a diétát. Az első 3 hetes szigorú diéta után megszűntek a panaszaim (persze nem hagytam abba rögtön, még hónapokig figyeltem), mikor visszamentem hosszabb idő után a háziorvosomhoz, és mondtam neki, hogy alakultak a dolgok, a képembe vágta, hogy ez humbug. Azóta más orvosok is megerősítették a természetgyógyász doktornő igazát. Most, nagyjából egy hónapja megint nekiálltam, mert jelentkeztek megint problémák, de újra beigazolódott, hogy hasznos. Van néhány anyag amit még annak idején kaptam, vagy a netről szedtem le hiteles forrásból, ha még aktuális szívesen elküldöm neked. :)

2013. okt. 2. 10:37
 9/9 A kérdező kommentje:
igen meg aktualis!:s
2013. okt. 6. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!