Vesekő lehet? Vagy valami más?
Figyelt kérdés
Hirtelen kezdődött ma délután, elmentem wcre, aztán észrevettem, hogy véres a vizeletem. Halvány rózsaszín volt, aztán mintha valami elzárta volna a húgycsövemet, préselni is alig tudtam valamit... 5-10 perc múlva viszont megint úgy éreztem, hogy wcre kell mennem, akkor már fájdalom is társult hozzá... Azóta ez fent áll, enyhén görcsölget is az alhasam, de a fájdalom ürítés közben egyre rosszabb, már majdnem meghalok... Próbálok sok vizet inni, teát is, holnap én szeretnék első lenni a dokinál... De addig is, valakinek van ötlete, hogy mi lehet? Vesekő? Esetleg más? Félek, hogy valami komoly :(2013. szept. 8. 19:24
1/5 anonim válasza:
Pontosan milyen a fájdalom? (szúró, tompa stb.)
És hol érzed? Akár a hugykő is lehetséges...
/Orvostan hallgató/
2/5 A kérdező kommentje:
Görcsölő, mintha ürítés közbe ott alul begörcsölne, de rettentően fájdalmas... Vizsgálatok nélkül fertőzést állapítottak meg és antibiotikumot kaptam. De nem tudok megnyugodni, hogy ez tényleg fertőzés, mert nem csíp, nem is végig görcsöl vizelés közben, hanem 2-3 mp után egyszerre, mintha valami elzárná ott lent az utat...
2013. szept. 9. 15:47
3/5 anonim válasza:
Ha nem múlik el a fájdalom az antibiotikum kúra ellenére, (leghamarabb max. 1 hét múlva!) akkor menj be ügyeletre (mivel az időpontot akár hónapokig húzhatják) és kérj ultrahangot/röntgent az alhasra. Ha sötét foltok lesznek a röntgenen/ultrahangon az hugykő, vesekő, ez a két legvalószínűbb jelen esetben.
Majd írd meg mi történt :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Én is hasonlóan terveztem, azért reménykedem, hogy el fog múlni...
2013. szept. 9. 21:36
5/5 anonim válasza:
Nincs mit! Jobbulást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!