Vesekő, mit csináljak?
Tegnap reggel egyre erősödő fájdalomra keltem. Fél óra után már a földön feküdtem fájdalmamba.
A fájdalom bal hátul a derekam környékén indult, aztán már minden fájt, bal elől a hasam, még a herék is.
Kórházba kerültem ahol vér, vizelet és CT vizsgálat volt közben kaptam valami erős fájdalom csillapítót, mert majd meg haltam.
Egyik teszt sem mutatott ki semmit. Minden rendben, teljesen egészséges vagyok, kivéve a vizeletbe volt egy kis vér.
Még fájdalom csillapító és hazaküldtek.
Este semmi, ma mikor felkeltem elkezdett kicsit fájni a "vesém" , gondoltam csak vesekő lehet , ezért ittam sok folyadékot, meg ugráltam durván és pisiléskor kijött egy kb 3mm átmérőjű kő.
Iszok egész nap, gyakran járok pisilni, de azóta semmi már, de a vesémet érzem, hogy kicsi sajog vagy hogy mondjam.
Most mit csináljak, lehet csak 1 volt de lehet van több is, és azt a fájdalmat nem bírom ki még egyszer. CT sem látta.
Aki hasonló cipőben járt/jár kérem adjon pár tanácsot, vagy, hogy mi a teendő!
Nagyon köszönöm!
# 1/2
Én is hánytam, csak elfelejtettem írni.
Akkor ne menjek orvoshoz, hogy meg van a gond?
Vagy, hogy vizsgáljanak tovább, hogy van e még kövem?
Ne hogy legyen még olyan nagy amit robbantani kell, vagy zúzni, nem tudom, hogy hívják.
Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon rendesek vagytok!
Csak azért kérdem a további kivizsgálást, hogy tudjam meddig ugráljak meg ilyenek, mert már a folyadékot sem bírom inni annyit iszom most.
Holnap megyek akkor.
De ha újra jelentkezne a durva fájdalom akkor ugráljak és megint kijön vagy mentő?
Mert ma az az 1 volt reggel azóta semmi, se kő se fájdalom, 10 percenként jártam pisilni, és ugráltam is kicsit, de most semmi.
Csak azért fontos mert ma felügyelet nélkül leszek egész reggelig.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Én nagyon hiszek a gyógynövények erejében és az aranyvesszőfű az a növény amit ebben az esetben tudok ajánlani neked, illetve aranyvesszőfű tartalmú étrend-kiegészítők.
Nálunk a családban is volt már több veseprobléma és mi az Arany cseppet szedtük (Bálint Cseppek-féle) nekünk bevált. Remélem neked is segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!