Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi történhet velem? (Többi lent)

Mi történhet velem? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ma egy hete gyógyultam ki a torokfájásból. (Gyógyszert szedtem rá, meleg tea.) Ma reggel ismét arra ébredtem, hogy nem bírok nyelni, és mintha ilyen genny lenne a torkomon. Mitől lehet ez és miért estem vissza, ha elméletileg kigyógyultam? Válaszokat előre is köszönöm. Valamint, mit tehetnék, hogy enyhítsem a torokfájást?

2013. szept. 8. 06:08
 1/3 A Fekete ***** válasza:
Menj orvoshoz. ha a váladék zöldes- sárgás, valszeg bakteriális fertőzésed van.
2013. szept. 8. 06:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne aggòdj.Nem vagy egyedül.

Szedem èn is a gyôgyszert,3szem van mèg de nem sokat javultam.

Ez a bolond időjàràs tesz beteggè.Melôzok most hètvègèn,most is ès 3 pôlòval járok melòba.

Egy pòlô hideg de felsővel már sok ès beleizzadok.Na ettől vagyunk betegek.

Mindenkèppen menj orvoshoz vissza.

Milyen gyògyszert kaptàl?

Tavaly 4hònapig voltam beteg ùgy,hogy hetente űltem a dokinál.Folyamatosan torokgyulladàsom volt.

Utòbb kiderült,hogy a klîmátôl.

Ìgy melòt kellett vàltanom.

Lehetsz attôl is beteg illetve nem javulhatsz tőle.

2013. szept. 8. 08:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Az,h kigyógyultál csak azt jelenti,h az egyik kórokozó okozta betegségből gyógyultál meg,de ettől még más kórokozó "megtalálhatott". Igyál sokat,ne hagyd kiszáradni a torkod,mert az rontja az érzést,szopogass torokfertőtlenítőt,nyugodtan bevehetsz fájdalomcsillapítót és menj el orvoshoz.
2013. szept. 8. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!