Milyen betegseg lehet ez?
Figyelt kérdés
A torkom hatso reszen talaltam ilyen feher lerakodast. Kinezetre leginkabb a tuszos mandulagyulladasra hasonlit, de par nap utan egyszer csak leesik. Mar masodszorra veszem eszre es nem tudom, hogy mi lehet. Nagyon undorito kerlek segitsetek, ha tudtok.2013. szept. 3. 00:30
2/5 anonim válasza:
Tulajdonképpen lepedék, csak nagyobb darabban. Lehet, hogy a manduládon levő mélyedésekben megragad az ételmaradék, összegyűlik, majd leesik. Esetleg fültisztító pálcikával törölges d meg evés után. Próbáld ki a Lymphomiosot cseppeket (homeopátiás nyiroktisztító és immun-erősítő), ettől javulhat a helyzet!
4/5 A kérdező kommentje:
A fultisztitoval valo leszedessel probalkoztam mar de egy par napig nem letett leszedni. A mais meg az, hogy mindig pontosan ugyan ott talalhato. Ezek miert lehetnek?
2013. szept. 3. 06:34
5/5 anonim válasza:
Ne piszkáld,kehet egy baktérium,de akár egy "gombatelep" is. Mutasd meg orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!