Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Betegség mikor nem éreznek...

Betegség mikor nem éreznek fájdalmat?

Figyelt kérdés

ez lehet kicsit érdekes kérdés lesz. tudom h van az a veleszületett betegség amikor nem éreznek fájdalmat, és arra lennék kíváncsi h később ha esetleg vmi olyan dolog éri ami nagy fájdalommal jár akk van e rá lehetőség h elkezdjen érezni?

vagy h ha nem veleszületett betegség hanem esetleg egy sérülés okozhat e ilyen tünetet h nem érez fájdalmat valaki és ez később rendbe jöhet-e?

és ezeknek a betegeknek miként kell magukat ellenőrizni h nem e sérültek meg a nap folyamán?

bocsi ha nagy hülyeségeket kérdeztem. a kérdést azért tettem fel mert egyik ismerősöm szeret könyveket írni, igaz csak a közeli ismerőseinek mutatja meg de mégsem akar bele hülyeségeket írni, és az új könyvében lenne egy ilyen karakter aki nem érez fájdalmat de aztán vh szeretné ha "meggyógyulna".

előre is köszönöm a válaszokat :)

2013. szept. 1. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt olvashatsz róla.

[link]

Vannak ilyen betegek, de nagyon ritka.Én úgy tudom hogy nem gyógyítható, se a hőjüket nem tudják szabályozni, se a sírásukat, se a vizeletet, semmit.

2013. szept. 1. 11:28
 2/3 anonim ***** válasza:
itt van egy jobb, itt van egy példa is, meg jobb a leírás: [link]
2013. szept. 1. 11:31
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. szept. 1. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!