13 éves vagyok, rosszra gyanakszom, ugye nem komoly?
Figyelt kérdés
Ha felállok, általán elkezdek szédülni és hátul a tarkóm feletti részben, mintha valami forró, furcsa érzés lenne. Gyakran van hogy elszédülök. Járásom is fura, mintha részeg lennék, nem tudom mi van velem...agyrák ugye nem lehet?2013. aug. 27. 08:19
1/21 A kérdező kommentje:
Ja és ilyenkor sárga foltokban látok
2013. aug. 27. 08:21
2/21 anonim válasza:
Dehogy agyrák! Leesik a vérnyomásod.
3/21 A kérdező kommentje:
13 évesen? Valahogy stimmelnek a tünetek...
2013. aug. 27. 08:25
4/21 anonim válasza:
Vérnyomásprobléma. Kamaszkorban nagyon gyakori a hirtelen növekedéstől.
5/21 anonim válasza:
lehet koponyaűri nyomás probléma is. Fejed nem szokott fájni, ha köhögsz vagy ha "lógatod" a fejed lefelé? vagy fekvő helyzetben valami furcsa?
de igaz valószínüleg vérnyomás probléma, bár a járáshoz annak nem sok köze van. Menj el orvoshoz.
6/21 A kérdező kommentje:
Nem, fejem nem szokott fájni. Nagyon félek
2013. aug. 27. 08:48
7/21 A kérdező kommentje:
Egyáltalán ebben a korban jellemző az agyrák?
2013. aug. 27. 08:50
8/21 anonim válasza:
Ez valoszinuleg vernyomas. Menj el a korzeti orvoshoz, kapsz ra vmilyen cseppeket.
Nekem is volt ilyen, sokszor elsotetult minden, mikor felalltam.
Retteges helyett irany a doki. Gondolom nem jobb felni, mint megtudni az okokat...
9/21 anonim válasza:
alacsony vérnyomás, nagyon egyszerű
10/21 A kérdező kommentje:
És akkor miért dőlök neki mindennek amikor járok? És a tarkómban mi az a furcsa érzés ami társul a szédüléshez? Egyébként agyráknak mennyi a valószínűsége?
2013. aug. 27. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!