Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek mert már nembírom?

Mit tegyek mert már nembírom?

Figyelt kérdés
2 napja már hogy megy a hasam. Csütörtök este ettem egy tányért borsólevest. Péntek, szombat szinte a wc-n voltam. Tegnap minden okés volt egy időre megállt ettem normális kaját. Ma reggelre mintha egy Replay gombot nyomtak volna, újból kezdődött az egész. Felmentem az orvoshoz mondtam neki mi bajom. Írt fel Bolus tablettát, Sumetrolimot (gyulladásgátlót, és Lactivot.) A gyógyszertárban a Bolus tabletta helyett Cralex tablettát adtak. 3x5 szemet kell szedni, aztmondta a nő hogy azért adott ilyet hogy ilyenkor a legfonotsabb a fertőtlenítés. Péntek-szombat csak kekszet és ropit ettem inni pedig teát. Mit lehetne tenni hogy megálljon, ugyanis 1 hét is itt a suli és nem akarok az 1.héten hiányozni. Válaszokat előre is köszönöm!!
2013. aug. 26. 14:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!