Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 11 éves vagyok. Kiskorom óta...

11 éves vagyok. Kiskorom óta nembírom hártahúzni a péniszemen a bőrt. Mit csináljak? Lesz ebből valami gondom?

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 13:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
61%
Szüleidnek kéne szólni és orvoshoz menni vele.
2013. febr. 25. 13:52
 2/22 anonim ***** válasza:
61%
Lesz később probléma ha nem tudod egyáltalán hátrahúzni. Iskolai szűrővizsgálat nem vette ezt észre? Miért nem szólsz a szülőknek? Házi praktika nincs rá, a legrosszabb eset egy egyszerű ambuláns műtét és akkor megoldják a bajt.
2013. febr. 25. 13:54
 3/22 anonim ***** válasza:
51%
Ez már most is gond, pláne később. Tehát orvos eldönti, hogyan tovább.
2013. febr. 25. 13:55
 4/22 A kérdező kommentje:
Nálunk NEM volt iskolai szűrővizsgálat. És milyen bajaim lehetnek? mi az a ambuláns műtét?
2013. febr. 25. 14:00
 5/22 anonim ***** válasza:
55%

Elkezdesz nőni, a fityma pedig nem követi ezt a változást. Szorítani fog, (én még tanultam erről, de nem tudom mennyi valóságalapja van annak, hogy) akár el is halhat a makk, mert a vérkeringést a fityma nehezíti.

Szintén a fejlődéssel és később a szexuális élettel jár a spontán merevedések időszaka, amikor szintén megtelítődik vérrel a pénisz, és azt a fityma ismét szorítani fogja.

Az ambuláns műtét egy pár perces helyi érzéstelenítéssel vagy altatással végzett beavatkozás, ami után nincs kórházi lábadozási időszak, hanem még aznap hazamehetsz, és a további gyógyulási időszak (pár hét) otthon eltölthető.

Ha nem is volt szűrés, az évek során miért nem szóltál hogy valami nem jó? Ez nem olyan ami magától elmúlik, sőt minél tovább vársz vele, annál inkább elkerülhetetlen a műtét, mert ha nem tudod hátrahúzni akkor a tisztítás sem megoldható, az alatta gyűlő szmegma (természetesen termelődő váladék) ott marad és a fityma végleg rátapad a makkra.

2013. febr. 25. 14:06
 6/22 anonim ***** válasza:
36%
5 ös kicsit túlmagyaráztad a dolgot.Ha azt hiszed ezzel mindenkit metélnek ,nagyot tévedsz .Az egyéb tünetek sem ilyeneket okoznak .Nem kell agyon rémisztgetni egy 11 éves fiút .
2013. febr. 25. 15:07
 7/22 anonim ***** válasza:
30%

Sem a gondolatmenet, sem a leírt válasz tartalmában nincs olyan rész, ami alapján én azt közvetítettem hogy mindenkit körülmetélnek, még csak a kifejezés sem jelent meg.

A túlmagyarázásban egyet értek, ha egy feltehetően felnőtt ember sem tudja értelmezni a választ, akkor egy gyereknek sem fog menni.

2013. febr. 25. 15:16
 8/22 anonim ***** válasza:
33%
7 es én Téged nem sértegettelek ,és felelőtlennek sem neveztelek. Tartsd tiszteletben a mások irányú személyes megnyílvánulásaidat .Könnyen elhagyhatod a gyakori kérdések oldalát .
2013. febr. 25. 15:35
 9/22 anonim ***** válasza:
62%
Miért kell a lepontozni a válaszokat? Pedig mind helytálló volt.
2013. febr. 25. 20:08
 10/22 anonim ***** válasza:
Na szal 11 éves, el kell vele menned sajnos dokihoz. Simán mehetsz a gyerekorvosodhoz is. Mehetsz egyedül is de jobb ha viszed aput vagy anyut. Ja és nem fog magától rendbe jönni addig menj míg nem kezd el a kukid nőni. A golyóid előbb fognak szal magad is láthatod mikor nem kéne tovább húzni. És biztos félni fogsz, mindenki fél, de nem fogjak levágni.
2013. febr. 26. 03:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!