11 éves vagyok. Kiskorom óta nembírom hártahúzni a péniszemen a bőrt. Mit csináljak? Lesz ebből valami gondom?
Elkezdesz nőni, a fityma pedig nem követi ezt a változást. Szorítani fog, (én még tanultam erről, de nem tudom mennyi valóságalapja van annak, hogy) akár el is halhat a makk, mert a vérkeringést a fityma nehezíti.
Szintén a fejlődéssel és később a szexuális élettel jár a spontán merevedések időszaka, amikor szintén megtelítődik vérrel a pénisz, és azt a fityma ismét szorítani fogja.
Az ambuláns műtét egy pár perces helyi érzéstelenítéssel vagy altatással végzett beavatkozás, ami után nincs kórházi lábadozási időszak, hanem még aznap hazamehetsz, és a további gyógyulási időszak (pár hét) otthon eltölthető.
Ha nem is volt szűrés, az évek során miért nem szóltál hogy valami nem jó? Ez nem olyan ami magától elmúlik, sőt minél tovább vársz vele, annál inkább elkerülhetetlen a műtét, mert ha nem tudod hátrahúzni akkor a tisztítás sem megoldható, az alatta gyűlő szmegma (természetesen termelődő váladék) ott marad és a fityma végleg rátapad a makkra.
Sem a gondolatmenet, sem a leírt válasz tartalmában nincs olyan rész, ami alapján én azt közvetítettem hogy mindenkit körülmetélnek, még csak a kifejezés sem jelent meg.
A túlmagyarázásban egyet értek, ha egy feltehetően felnőtt ember sem tudja értelmezni a választ, akkor egy gyereknek sem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!