11 éves vagyok. Kiskorom óta nembírom hártahúzni a péniszemen a bőrt. Mit csináljak? Lesz ebből valami gondom?
Bizony hogy nem a gyermekorvoshoz kell ezzel fordulni,hanem
az urológushoz .Ez nem a gy.orvos szakterülete.Ő max csak
nézni tudja,az meg teljesen felesleges .Aztán csak tovább küldené .A szakrendelésen azonnal meg mondják,mi a további teendő .Ezért ne menjen egyedül,csak szülővel,kedves 10 es
válaszoló .
Mondtak okos dolgokat a többiek, én is csak azt tudom mondani, hogy a szüleidnek ezt bizony meg kell mondani, és menjetek el ezzel egy orvoshoz, aki legalább meg tudja mondani pontosan, hogy mi a helyzet. Mert ő látja, mi pedig nem.
Ami biztos: Nem lesz semmilyen műtét ott helyben. Ha felajánlják hogy azonnal megcsinálják, hagyjátok el a terepet, az az orvos nem a megoldást keresi. Van rengeteg alternatíva, műtéti is, meg kevésbé durva is.
Egyébként mennyire tudod hátrahúzni? Egyáltalán nem, vagy csak picit? Van-e különbség, ha lankadtan meg ha mereven próbálod hátrahúzni?
Az jutott még eszembe hogy sima letapadás is lehet. Próbáld meg hátrahúzni finoman egy kád meleg vízben üldögélve. Okoskának mondom, hogy igen, menjen GYERMEK urológiara de előtte menjen csak el a gyerekorvoshoz is hogy az tudja mi van vele.
Mit fognak csinálni?
Ha letapadás hátrahúzzák ha fáj neked ha nem. Nekem csinálták, nem túl kellemes utána szal a kádasmegoldás jobb ha sikerül.
Ha pedig annyira szűk a fitymad vége hogy még igy sem tudod hátra húzni. (de ezt látni fognd te magad is akkor az minimum pénisz plasztika a teljes körülmetélést próbáld elkerülni. ) de először próbáld magadnak hátra húzni, ha sikerült akkor mostantól minden nap. Sok szerencset!
Szia!
Ajánlom figyelmedbe a következő topikot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..
Olvasd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!