Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 11 éves vagyok. Kiskorom óta...

11 éves vagyok. Kiskorom óta nembírom hártahúzni a péniszemen a bőrt. Mit csináljak? Lesz ebből valami gondom?

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 13:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Bizony hogy nem a gyermekorvoshoz kell ezzel fordulni,hanem

az urológushoz .Ez nem a gy.orvos szakterülete.Ő max csak

nézni tudja,az meg teljesen felesleges .Aztán csak tovább küldené .A szakrendelésen azonnal meg mondják,mi a további teendő .Ezért ne menjen egyedül,csak szülővel,kedves 10 es

válaszoló .

2013. febr. 26. 07:57
 12/22 A kérdező kommentje:
De mit fognak velem csinálni?
2013. febr. 26. 17:43
 13/22 A kérdező kommentje:
ha elmegyünk dokihoz?
2013. febr. 26. 17:44
 14/22 anonim ***** válasza:

Mondtak okos dolgokat a többiek, én is csak azt tudom mondani, hogy a szüleidnek ezt bizony meg kell mondani, és menjetek el ezzel egy orvoshoz, aki legalább meg tudja mondani pontosan, hogy mi a helyzet. Mert ő látja, mi pedig nem.

Ami biztos: Nem lesz semmilyen műtét ott helyben. Ha felajánlják hogy azonnal megcsinálják, hagyjátok el a terepet, az az orvos nem a megoldást keresi. Van rengeteg alternatíva, műtéti is, meg kevésbé durva is.

Egyébként mennyire tudod hátrahúzni? Egyáltalán nem, vagy csak picit? Van-e különbség, ha lankadtan meg ha mereven próbálod hátrahúzni?

2013. febr. 26. 20:24
 15/22 anonim válasza:
100%
Szia. Én ugyanilyen problémàval éltem 15 éves koromig. Eszembe jutott egy logikus megoldás ami használt is. Ez volt a síkosító. Volt egy óvszerem amit a suliban kaptunk valamilyen program keretében és azt használtam. De te inkább vegyél valamelyik drogériàban rendes tubusos síkosítót. Vagy ha nagyon szégyelled akkor valami masszázs olajat. De olyat amire tudod hogy nem vagy allergiás. Először észre se vettem hogy hat de màsnap azon csodálkoztam hogy simán feljön a figyma. Szóval szerintem egy próbát megér. Hogy biztos legyen hagyd fennt a síkosítót egész este a makkodon. Remélem neked is bevàlik. De ha nem akkor iràny a doki.
2013. febr. 26. 20:26
 16/22 anonim ***** válasza:

Az jutott még eszembe hogy sima letapadás is lehet. Próbáld meg hátrahúzni finoman egy kád meleg vízben üldögélve. Okoskának mondom, hogy igen, menjen GYERMEK urológiara de előtte menjen csak el a gyerekorvoshoz is hogy az tudja mi van vele.

Mit fognak csinálni?

Ha letapadás hátrahúzzák ha fáj neked ha nem. Nekem csinálták, nem túl kellemes utána szal a kádasmegoldás jobb ha sikerül.

Ha pedig annyira szűk a fitymad vége hogy még igy sem tudod hátra húzni. (de ezt látni fognd te magad is akkor az minimum pénisz plasztika a teljes körülmetélést próbáld elkerülni. ) de először próbáld magadnak hátra húzni, ha sikerült akkor mostantól minden nap. Sok szerencset!

2013. febr. 28. 09:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Amit előttem író írt az is jó, annyit tennék hozzá hogy bármilyen testápoló jó.
2013. febr. 28. 09:02
 18/22 A kérdező kommentje:
Ma meleg vízben fürödtem, és egyre jobban kezd hátramenni:DD
2013. febr. 28. 15:27
 19/22 A kérdező kommentje:
De köszönöm mindenkinek a válaszát
2013. febr. 28. 15:27
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Ajánlom figyelmedbe a következő topikot:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

Olvasd el!

2013. febr. 28. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!