Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a baj? Legalább...

Anonimuus8 kérdése:

Mi lehet a baj? Legalább valami bíztatot írjatok!

Figyelt kérdés
Mononukleozisom volt vagy van még nem tudom a lényeg ,hogy elmúlt a torok fájásom kb 4-5 napja és már tök jól éreztem magam és most elkezdett fájni a torkomnál nem tudom mivan pajzsmirigy vagy nyirokcsomó vagy nem tudom mivan ott de normális ,hogy elkezdett még fájni? Tudom ,hogy ez hosszú betegség de már lélekbe nem birom..
2013. aug. 18. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Te hány kérdést akarsz még kiírni? Basszus, naponta 60-at kiírsz.

Használd a google-t vagy az orvostudakozo.hu-t. Vagy esetleg érdeklődj a saját kezelőorvosodnál....

2013. aug. 18. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:
A mononukleózis résztünete a fájdalmasan megnagyobbodott nyirokcsomók. Egyhamar nem múlik el a betegség... legyengült immunrendszer mellett viszont az EBV (ez az egyik vírus ami mononukleózist okozhat) akár limfómát is kialakíthat, vagy súlyos nyirokcsomóelfajulás is előfordulhat, úgyhogy tipli az orvoshoz, ha jól emlékszem ganciklovirt szoktak rá felírni
2013. aug. 19. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!