Mitől van, hogy egyesek bőrét milliónyi "bibircsók" borítja?
Figyelt kérdés
A belvárosban párommal gyakran szembetalálkozunk egy pasival akinek az egész fejbőrét, arcát, nyakát borzalmas bibircsókok borítják, de annyira , hogy nincs egy olyan szabad hely, ahol ne lenne rajta. Még a haja helyett is, illetve a haján is keresztül látszik, meg tényleg mindenhol ahol bőr van.Szerintem több 100 van rajta és finoman fogalmazva sem szép látvány. Gondolom ez valami betegség, de ilyennel még se élőben sem a neten nem találkoztam. Mi lehet ez? Nem ítélejzés és stb céljából kérdezem, egyszerűen csak kiváncsi vagyok, mi lehet ez a betegség.2013. aug. 12. 21:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!