Akinek az arcán nagy bibircsók van, miért nem szedeti le?
Figyelt kérdés
Gyakran látni nagyon csúnya, látható helyen levő kinövéseket. Én mindig arra gondolok, én biztosan leszedetném. De lehet, hogy nem is lehet, egészségi okokból nem ajánlják a dokik esetleg?2009. dec. 17. 14:58
1/6 anonim válasza:
valószínűleg csak nincs rá pénzük. nem állja a tb az ilyen szépészeti beavatkozásokat, és nem is 2 forintért csinálják.
2/6 anonim válasza:
1 a pénz hiánya miatt
2 nem mindegyiket lehet leszedetni mert valamelyiket ha leszedik el is fertőződhet
3/6 anonim válasza:
Van,aki megszokta és nem zavarja
4/6 anonim válasza:
Meg van,amit hiába szedetsz le,úgyis x időn belül visszanő,ezért tök felesleges
5/6 anonim válasza:
Nem, nem. A "bibircsókok", kinövések több félék lehetnek szövettanilag: verruca, lipoma, naevus, szemölcs...stb. Ezek legnagyobb részét leszedik ingyen a sebészeti rendelőkben, ugyanis ha a páciens azt mondja, h. megsérült pl., akkor van rá esély, hogy rosszindulatúvá válik, tehát kötelesek leszedni ingyen.
A válasz tehát a kérdésre: nem zavarja, vagy igénytelen, vagy azt hiszi, ez a szexepilje :) Vannak ilyen emberek. is.
6/6 anonim válasza:
egyik ismerősömnek van és mikor elment hogy leszedeti akkor azt mondta neki az orvos, hogy olyan kiterjedt érhálózata van ,hogy kockázatos lenne hozzányúlni. amúgy a fél életét leélte vele és nem okozott gondot neki, nekem fel sem tűnik már , szerintem az lenne a fura ha nem lenne ott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!