Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Súlyos középfülgyulladás nem...

Súlyos középfülgyulladás nem reagál antibiotikumra, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Kedden kezdődött egy elég hirtelen eszkalálódó közép+külsőfül gyulladásom, másnap kaptam csíkot plusz este az ügyeletben egyből írtak antibiotikumot, annyira rossz volt a helyzet. Sajnos azóta már 3 különböző orvosnál voltam a rendszer hibájából, az egyik kért koponya CT-t és azon némi gyulladás látszott már a fül melletti csonton (ez tegnap volt). De a másik orvos nem tartotta indokoltnak hogy befeküdjek antibiotikumos infúzióra a CT és a vérképem alapján. Ma már szombat van és nem igazán reagál a fülem az antibiotikumra amit szedek, kevésbé fáj, de mögötte kissé duzzadt és továbbra sem igazán hallok és nagyon feszít. Nem szeretnék sem mastoiditist, sem agyhártyagyulladást kapni emiatt.

2013. aug. 3. 20:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos, de szerintem csak az lehet a megoldás, hogy intravénásan kell nagy dózisú antibiotikumot kapnod, kórházi felvétellel!
2013. aug. 20. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!