A fülem bedugult mi a teendő?
SOS Légyszíves segítsetek a füleim bedugultak :)
Olvassátok el légyszíves nagyon hálás lennék mert én félek 15 éves vagyok de a félénkség mindig kijön :)
Nagyon szépen köszönöm előre :)
Nem szeretném hogyha felszúrnák én félek attól :S
Sziasztok nagyon kérlek titeket segítsetek mindkét fülem bedugult reggel fájt de kőrózsa gőzölés olyan piros lámpával melegítettük.Az ellőt 1 héttel a jobb fülem fájt de 3 napon belül nem fájt már :) de akkor még be se volt dugulva :).
De lehető esetősegek sokat fürödtem mert a víz a fülembe tuti ment mert szeretem amikor belemegy :) nem fáj semmi csak akkor ha lehajolok némi kor :) meg ha odateszem a kezemet és utána rá tenyerelek és bumm benyomom kicsit és elengedem :)
Ja és ha mozgatom a fejemet akkor mindkét fülembe mintha mozogna valami :) remélem víz van benne és csak egy kis fülmosás szükséges.:)
anyum takarítja a fülemet mert én nem tudom nem látok bele :D és rendesen takarítja még életembe nem volt annyira bedugulva holnap elmegyünk az orvoshoz nem fül orr gégészhez egy rendes orvoshoz :) megkérdem mi a teendő és ha esetleg elmúlna reggelre akkor egyértelmű hogy elmegyek mert lehet visszatérő :) ,,jobb félni mint megijedni" nem ? :) és ha esetleg tudnátok tanácsot adni vagy nem is tanácsot hanem hogy mit tegyek vagy mit tesz a doki mondjuk olvastam de őszintén válaszoljatok, hogy fülszúrás szükséges vagy mosás vagy szívás(nem tudom mi az valami más neve van azt mondják tölcsér és kiszívják de kellemes érzés :) ) könyörgök őszintén válaszoljatok :) nagyon hálás lennék és békés szívvel mennék az orvoshoz :) nyugodt lélekkel :)
Nagyon szépen köszönöm előre :)
Pucold ki rendesen a füledet. Az azért gáz, ha 15 évesen még anyud mossa a füledet...
A másik megoldás a doki. Szerintem fülgyulladás, ha lázas is vagy. Félelem ide vagy oda, a dokinak az a dolga, hogy meggyógyítson, tökmindegy, hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!