A nagybátyámnál rosszindulatú agydaganatot diagnosztizáltak. Ezt azonban későn vették észre és a szervezete tele van áttétekkel. Nagyon el vagyunk keseredve, valaki tud tanácsot adni?
Szia!
Sajnos amilyen előre haladott az állapota nem sok mit lehet tenni :( Ha a sugár nem hat akkor más sem sajnos. Kemoterápiát elvileg nem kaphat,mert a vér-agy gáton nem jut át a gyógyszer. Az agydaganat nagyon nagyon ritka esetben ad áttétet a test többi szervébe. Nem tudom, gamma kés lehetőségét sose vetették fel???mondjuk az a probléma, hogy lehet áttéteknél már ezt sem vetik be :(
Vitaminokkal tartsátok karban a szervezetét, magasabb dózisú C vitamin (2000-3000 mg) is mehet.én a gyógynövényekben nem hiszek, de a munkám során sokféle rákos emberrel találkoztam, és kijelenthetem rengeteg múlik az élni akaráson és az elszántságon. Most amit tenni tudtok, hogy támogatjátok mindenben és kéritek, hogy ő is küzdjön, így talán több hetet, akár hónapot is tud veletek tölteni még. Amire figyelnetek kell - gondolom elmondták- de ha mégsem, hogy ha elviselhetetlenül fáj a feje akkor vigyétek sürgősségi osztályra, hogy csillapítani tudjanak a fájdalmán és mérni kell a vérnyomást, nehogy nőjjön az intracranialis nyomás a fejében és beékelődjön idő előtt.
Ha megkérdezhetem milyen típusú daganat??? astrocytoma?? glioblastoma? és hol vannak áttétek?
Nagyon sok erős és kitartást kívánok Neki és Nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!