32 évesen, Autoimmun betegséget diagnosztizáltak nálam. Meddig lehet elélni vele?
Nagy részüket ma már jól lehet kezelni, bizonyos betegségeknél immunterápia is a rendelkezésre áll.
/ 2-es válaszoló vagyok, de elküldtem véletlenül a válaszom mielőtt befejeztem volna /
Van, akinek segít a Delagil. Valamiért nálunk ezt nem írja fel az orvos, de tudnak róla, hogy izületi gondok esetén használhat. Próbáld ki.
Autoimmun betegség ezerféle van. A cöliákia, a reuma is autoimmun. A tudományban bízhatsz, ez a terület nagyon gyorsan fejlődik.
A bacid a gyomrodból teljesen ki lehet irtani. Gondolom erre kaptál egy kombinált kezelést, ezzel együtt gyógyul a gyomorfekélyed is. A cöliákia miatt a diéta az kell, ezzel visszaépül a vékonybél nyálkahártyája. Még az is lehet, hogy a laktózérzékenységed később javul, ha a vékonybél nyálkahártyája regenerálódik és a kefeszegély is visszaépül.
Most gondolom tejet, tejterméket nem fogyasztasz vagy csak laktózmentes készítményeket illetve, ha van Lactase tablettád azzal lehet.
A bőrelváltozásoknak megvan az előírt kezelése.
Ezt megmondani nem lehet, hogy meddig élsz, de ha nem jön egy baleset vagy más betegség akkor még jó 40 éved van hátra.
100 évig.
Ez mind kezelhető és egyik se Autoimmun betegséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!