Mit kenjek rá? Nagyon viszket
Figyelt kérdés
kiskorom óta nő a köldökömben egy anyajegy elvileg azért mert rosszul vágták el a köldök zsinort ezért ott maradt :/ és már kezdett feketetedni ezért azt elmentem bőgyógyászhoz és azt mondták hogy le kell szedni augusztus 8-án leszid le de viszket és mindig az anyajegy körül vakarom és viszket valaki tud olyan kenőcsöt amivel nem viszket?#finganom
2013. júl. 23. 22:46
1/5 anonim válasza:
Fujjál rá egy kis dezodort talán használ egy darabig.
2/5 A kérdező kommentje:
majd a szemedbe fújok és akkor egy darabig használni fog :) csak nem a látásod :S
2013. júl. 23. 23:03
3/5 anonim válasza:
Valami hideggel nem próbáltad? Esetleg sima hideg vizes borogatás? Nekem jót szokott csípésre tenni. Vagy szoktam még ecettel, bár nem tudom az anyajegyre mennyire jó, de hallottam már szódabikarbónás történetről is.:D
4/5 A kérdező kommentje:
Meg nem probaltam:) koszi:)
2013. júl. 24. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!