Mi lehet ez? Nagyon félek! 11/L
Figyelt kérdés
Voltam egy hetes táborban,ès három naponta ürìtettem szèkletem.A második vères volt.Piros vères.Akkor menstruáltam.Azóta nincs naguon.2013. júl. 1. 19:40
1/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a menzesz miatt volt véres? Azóta mi nincs nagyon? Székleted?
2/7 anonim válasza:
Nekem sokszor van, hogy rácseppen a vér. Lehet, hogy hosszabb ideig ültél a wc-én, mert nehezebben sikerült székletet üríteni és közben volt ideje a vérnek rácseppenni. Ha , amikor nem menstruálsz és nincs vér a székleteden akkor csak ez lehetett.
3/7 anonim válasza:
Ha ez menstruacio kozben tortenet es utana nem akkor a menszi volt! Foleg ha betetet hasznaltal akkor tuti, hogy hatra folyt.
4/7 A kérdező kommentje:
Betètet használtam,de èreztem egy kis dörzsölö èrzèst,nem lehet,hogy seb keletkezett,ès az vèrzett?Azóta nem egyszer egy annyi piros dolgot találtam,mint egy tüszùrás,de az nem hasonlìtott vèrre.Akkor ez nem bèldaganat?¿?¿?¿
2013. júl. 1. 21:42
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsi,mobilról vagyok.Szóval egyszer volt.
2013. júl. 1. 21:52
6/7 poiu válasza:
Ez nem béldaganat. Lehet rácseppensé, lehet kis seb a végbeledben, lehet kezdődő aranyér - de a legvalószínűbb a rácseppenés. A csúnya dolog nem látszik, mert mire széklet lesz belőle, a vér emésztődik és nem piros.
Most kérlek ne tegyél fel olyan kérdést, hogy szép barna a székletem, lehet, hogy gyomorvérzésem van? :-)
7/7 A kérdező kommentje:
Kösziii,csak nagyon paragèp vagyok.
2013. júl. 26. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!