Az miért van, hogy valamikor félek kimenni éjjel a konyhába és nem tudom mitől, de valamikor simán kimegyek?
18 múltam, kicsit rossz...
Attól félek mindig, hogy a sötétbe képzelek valamit és megijedek, vagy nem is tudom. De sokszor nem foglalkozok vele.
Ilyen nekem is volt egy időben. Mikor 14 évesen megnéztem egy horrorfilmet, fél évig elaludni is alig tudtam, leizzadtam az ágyban fekve, szabályosan rettegtem, kimenni meg végképp nem mertem a sötétbe... pedig tudtam, hogy semmi bajom nem lesz.
Én azt csináltam, hogy mikor jött a szorongás, erélyesen rászóltam magamra, hogy ez hülyeség, nincs ott semmi a világon, amitől félni kéne, még mérges pókok sem élnek Magyarországon, szellemek nem léteznek, vagy ha igen, semmi dolgom velük, most pedig összeszeded magad és kimész a garázsba/konyhába. És emelt fővel bemasíroztam a sötétbe, megálltam egy pár pillanatra, míg megnyugodtam, aztán "jutalmul" felkapcsoltam a lámpát, és minden ilyen egy kis diadal volt, hogy sikerült legyőznöm a félelmemet, büszke voltam magamra. Ez elég volt, hogy önbizalmat adjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!