Éjjel 4 körül megébredtem, és égő érzést éreztem a torkomban, ami egy idő után elmúlt. Mitől lehetett?
Lehetett köze ahhoz, hogy lefekvés előtt megettem két, nagy szelet zsíros kenyeret hagymával, és szénsavasat ittam?
Napközben nem fájt a torkom, de kicsit kezdetben, reggel rendetlenkedett a gyomrom, nem voltam benne biztos, hogy nem hányok, de végül nem hánytam. Talán túlettem magam az este, azért lehetett ez?
Szerintem a gyomorsav miatt volt.
Lefekvés előtt pár órával nem jó enni, mert akkor alvás közben termelődik a sav és feljöhet.
Ha többször előfordul akkor menj el a háziorvoshoz, lehet savlekötőt kell szedned. Persze olyan kis trükkök is segíthetnek, mint plusz egy párna, hogy magasabban legyen a fejed.
A szénsav pláne nem jó ilyen szempontból, én szinte biztosra veszem, hogy a sav miatt fájt a torkod. Érdemes olyankor meginni egy pohár szénsavmentes vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!