Ez lehet bőrrák? (bővebben lent)
Kb. 1-1,5 hete vettem észre egy piros foltot a jobb felkaromon.Nem nagyon foglalkoztam vele,gondoltam hogy valami bogár megcsípett vagy allergia és majd elmúlik.De nem múlt el,és el kezdett viszketni :S Nem fáj,csak iszonyatosan viszket. Nem tudom hogy összefüggésben van-e a két dolog,de 3-4 napja vettem észre hogy az ágyékomnál jobb oldalt be van gyulladva a nyirokcsomó. Fájt,szemmel látható volt a duzzanat. A fájdalom kezd elmúlni és a duzzanat is. Jah és a torkom is be van gyulladva,nyelni alig bírok :S 2-3 hete napoztam fél órát délután 13:30-tól 14:00-ig. Nem használtam naptejet és semmi mást sem. Itt van 2 kép erről a piros foltról.
szia :-) a bőrrák az nem igy néz ki szerintem, meg aztán nem is 1-1,5 hét alatt jön létre. véleményem szerint a napozásodnak ehhez nincs köze.
napozáshoz használj kakaóvajat. gugliban rá tudsz nézni.
a piros folt szerintem valamilyen csipés!!!!
ágyéki nyirokcsomó duzzanatot nem tudom mitől lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!