Ez lehet bőrrák?
Figyelt kérdés
a vádlimon vettem észre egy kis pöttyöt kb egy hónapja. leginkább egy kis pattanáshoz hasonlított. elkezdtem nymkodni, de semmi. aztán rájöttem hogy anyajegy. nem is fogallkoztam vele, de egy pár napja elkezdett viszketni és észrevettem, hogy a bőrböl kicsit kiemelkedett és nagyobb is lett. ez lehet melanoma? egyébként a színe nem változott, elég világos anyajegy.2013. jún. 21. 14:34
1/5 anonim válasza:
Remélhetőleg nem melanoma,de erre csak bőrgyógyász tud megnyugtató választ adni.
2/5 anonim válasza:
Hát ebből nehezen lehet megállapítani, de általában a melanoma nem kis pötty, és sötét, mélyfekete/mélybarna színe van...meg vérzik, meg fehér pöttyös is lehet...
de ha elmész bőrgyógyászhoz, ők jobban meg tudják mondani
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! Hétfőn megyek, csak hát addig eltelik egy hétvége, és kicsit félek :S
2013. jún. 21. 18:03
4/5 anonim válasza:
Foglalkozz a hétvégével,ne ezen járjon az agyad! 2 nap alatt nem fog semmi rossz történni, bármi is az.
5/5 anonim válasza:
szia, mi volt a bőrgyógyászaton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!