14 évesen,160cm,47kg. ki vannak a bordáim. Anorexiás vagyok?
Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy anorexiás vagyok..nem szoktam nagyon enni..mégis kövér vagyok2013. jún. 18. 13:14
31/42 anonim válasza:
De igen, ha nem látod be, hogy sovány vagy, sőt kövérnek látod magad, akkor ez már anorexia, és ez halálos is lehet!!!
32/42 A kérdező kommentje:
jó! lehet igazad van!
2013. jún. 28. 18:14
33/42 anonim válasza:
Biztos, hogy igazam van! Sürgősen pszichológusra van szükséged, mert ez pszichés betegség!!!
34/42 A kérdező kommentje:
de félek..nem akarok beteg lenni! hülyének fog mindenki nézni h agyturkászhoz járnék...
2013. jún. 28. 18:17
35/42 anonim válasza:
Már beteg vagy, ha kövérnek látod magad! Addig kérj segítséget amíg nem késő!!!
36/42 anonim válasza:
Ez nem játék Kislány! Muszáj segítséget kérned!!!
37/42 A kérdező kommentje:
jó
2013. jún. 28. 18:22
38/42 anonim válasza:
Úgy, hogy ennyit fogytál, és még mindig kövérnek látod magad, igaza van azoknak, akik orvoshoz küldenek. (Nem azért írom, hogy tovább vitatkozzunk, azért, hogy ne csak egy valaki írja.)
39/42 A kérdező kommentje:
De nagy a hasam!
2013. jún. 28. 23:25
40/42 anonim válasza:
Egyrészt a francokat nagy. Másrészt a doki ebben is jó eséllyel tud segíteni, hogy mit csinálj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!