Feri.... kérdése:
Kérhetnék szakértői választ, a többi lent?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nem tud elmenni, pedig beizgul meg minden..., nem szeretne elmenni nőgyógyászhoz, mert szerinte az " ciki ", meg , hogy biztosan kinevetné! Mondom,olyat nem tehet, mert szakember, egyetemet végzet, kulturált orvosnak kell lennie..., de ő nem! :P Még velem sem menne el szakemberhez, pedig mondom " majd én leírom a tünetegyüttest, nyugi, majd én beszélek " ... ,de nem . szal már csak ez maradt. ... én ha nem tudnék elélvezni tutira szakemberhez fordulnák, mert olyan nincs, hogy nem megy, kell, hogy menjen, mert ez is fontos ( 18\F ) . Köszönöm szépen előre is a konstruktív és használható válaszokat. (Y) szép napot mindenkinek ;)2013. jún. 16. 20:03
1/4 anonim válasza:
Ezzel inkább szexuálpszichológushoz kell menni.
2/4 A kérdező kommentje:
amint azt említettem: nem szándékszik jelenleg még ezzel a problémájával szakemberhez fordulni! De köszi a figyelmes választ! (Y) ;)
2013. jún. 16. 21:56
3/4 anonim válasza:
ez szinte biztos, hogy nem fizikai betegség. próbálj vele beszélgteni erről, sztem nem tud ellazulni az a baj. lehet, még nincs lelkileg rákészülve a dologra veled.
azt még hozzátenném, hogy attól nem lesz kultúrált vki, hogy egyetemet végzett :p
4/4 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, attól még nem, sajnos :S
De nem, engem félreértettél, én nem vagyok a fiúja, csak egy nagyon jó barátja! én meleg vagyok, és nem hiszem, hogy egy női testre valaha is rá fogok vetemedni :\ (Y) DE aranyos a feltételezés ;) köszi! :)
2013. jún. 17. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!