Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen vizsgĂĄlatokra szĂĄmĂ­t...

Milyen vizsgĂĄlatokra szĂĄmĂ­thatok?

Figyelt kérdés
3 hete kezdtem köhögni, nagyon szárazan, szinte fulladtam. Semmim nem fájt, nem volt hőemelkedésem se. A háziorvos belenézett a torkomba, írt fel antibiotikumot, bár semmi nem volt a torkommal. Szedtem köptetőt, amitől hurutosan köhögtem végre. De mivel nem igazán javultam, elmentem ügyeletre, ahol végre meghallgatták a tüdőmet. Hörghurutot diagnosztizáltak, amire nem kaptam semmit csak bő folyadék, c vitamin. Elmentem allergiavizsgálatra, de negatív. A fül orr gégész mindent rendben talált. Viszont 3 napja megint nagyon szárazan köhögök időnként. Ha végre rendesen köhögök, akkor meg világos zöldes, sárgás vgy fehér trutyit köhögök fel. Az orrom is folyik, fáj a fejem ha lehajtom. De a legnagyobb gond még a köhögés. Holnap tervezem a háziorvost meglátogatni, de nem akarom magam lerázatni mindenféle vizsgálat nélkül, megint csak egy ok nélküli antibiotikum kúra előírásával. Mit tegyek, van e jogom beutaltatni magam valahova, pl. Pulmonológiára ?
2013. jún. 9. 18:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Ugyan nem minden pontosan érthető,de célszerű lenne gégészetre elmenned. Egy krónikus melléküreg gyulladás fenntarthatja a köhögést,orrfolyást és attól bizony fájhat a fejed is,amikor előre hajtod.
2013. jún. 9. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!