Milyen vizsgĂĄlatokra szĂĄmĂthatok?
Figyelt kérdés
3 hete kezdtem kĂśhĂśgni, nagyon szĂĄrazan, szinte fulladtam. Semmim nem fĂĄjt, nem volt hĹemelkedĂŠsem se. A hĂĄziorvos belenĂŠzett a torkomba, Ărt fel antibiotikumot, bĂĄr semmi nem volt a torkommal. Szedtem kĂśptetĹt, amitĹl hurutosan kĂśhĂśgtem vĂŠgre. De mivel nem igazĂĄn javultam, elmentem Ăźgyeletre, ahol vĂŠgre meghallgattĂĄk a tĂźdĹmet. HĂśrghurutot diagnosztizĂĄltak, amire nem kaptam semmit csak bĹ folyadĂŠk, c vitamin. Elmentem allergiavizsgĂĄlatra, de negatĂv. A fĂźl orr gĂŠgĂŠsz mindent rendben talĂĄlt. Viszont 3 napja megint nagyon szĂĄrazan kĂśhĂśgĂśk idĹnkĂŠnt. Ha vĂŠgre rendesen kĂśhĂśgĂśk, akkor meg vilĂĄgos zĂśldes, sĂĄrgĂĄs vgy fehĂŠr trutyit kĂśhĂśgĂśk fel. Az orrom is folyik, fĂĄj a fejem ha lehajtom. De a legnagyobb gond mĂŠg a kĂśhĂśgĂŠs. Holnap tervezem a hĂĄziorvost meglĂĄtogatni, de nem akarom magam lerĂĄzatni mindenfĂŠle vizsgĂĄlat nĂŠlkĂźl, megint csak egy ok nĂŠlkĂźli antibiotikum kĂşra elĹĂrĂĄsĂĄval. Mit tegyek, van e jogom beutaltatni magam valahova, pl. PulmonolĂłgiĂĄra ?2013. jún. 9. 18:08
1/1 anonim válasza:
Ugyan nem minden pontosan érthető,de célszerű lenne gégészetre elmenned. Egy krónikus melléküreg gyulladás fenntarthatja a köhögést,orrfolyást és attól bizony fájhat a fejed is,amikor előre hajtod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!