Lehet migrénem?
1. 14/L, lehet migrénem?
2. Gyakran előfordul, hogy a migrén tünetei megesnek velem. Általában hogyha pl. felkelek az ágyból, kimegyek a sötét házból, felkelek, akkor fordul elő. Enyhe szédülés, a dolgok ide-oda "cikáznak", és fekete foltokban/pöttyökben kezd elsötétülni minden. A szívem verése felgyorsul, a végtagjaim elgyengülnek. A fejembe erős fájdalmat érzek, a halántékom felé általában. De ezek a tünetek csak pár másodpercig - fél percig vannak, amíg le nem ülök,vagy meg nem állok. Már egy ideje van ez, de mivel nincs hosszan tartó kiterjedése, nem foglalkoztam vele, de amikor ma épp mentem ki a konyhába teljesen elsötétült minden, semmit sem láttam, pedig ennyire azért nem szokott elsötétülni a kép. Azonnal leültem, bár előtte lelassult a járásom, és fél perc múlva minden a régi volt..
Lehet ez migrén, vagy más? És 14 évesen lehet migrénem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!