Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nők haltak már meg AIDS-ben?

Nők haltak már meg AIDS-ben?

Figyelt kérdés
Mert én még csak férfi áldozatokról hallottam.
2013. jún. 6. 22:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Annyiban egyébként igazad van, hogy a kezdetek kezdetén a homoszexuális férfiak betegségének hitték, mivel a homoszexuális közösségek szabadosabb szexuális életet folytattak, többször cserélgették partnereiket (különösen igaz ez a sztárok világára) és az AIDS is köztük terjedt a leggyorsabban. Mind a mai napig a férfiak között nagyságrendekkel magasabb a fertőzöttek aránya éppen amiatt, hogy egy átlagos férfi több szexuális kapcsolatot teremt, mint nő.
2013. jún. 7. 14:41
 12/13 anonim ***** válasza:

"éppen amiatt, hogy egy átlagos férfi több szexuális kapcsolatot teremt, mint nő."

nem, mivel hivatalos AIDS-felmérések bizonyítják a kirívóan magas HIV-fertőzés arányokat a melegek közt.

"Az eddig Magyarországon kiszűrt HIV fertőzöttek közül 847 homoszexuális 279 pedig heteroszexuális úton kapta el a fertőzést, ami 75,22%-24,78%-os aránynak felel meg. " szóval ennyit erről. mivel úgy gondolják minek védekezni, úgyse lehet gyerek.. hetero pároknál se használnának ennyien gumit ha nem kellene ettől félni.

2013. jún. 7. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy szóval sem állítottam, hogy nem magasabb a HIV fertőzöttek száma a homoszexuálisok között. Én csak azt a megállapítást tettem, hogy a férfiak között magasabb a fertőzések száma, mivel egy átlagos férfi (legyen az meleg vagy nem meleg) több partnerrel létesít szexuális kapcsolatot, mint egy átlagos nő. Pont.

Egyébként egy friss angol felmérés szerint manapság ugyanannyi ÚJ fertőzés van a homoszexuálisok és heteroszexuálisok között:

% of total newly diagnosed with HIV in the UK during 2011

Heterosexual contact :48%

Sex between men: 48%

Ezen belül még mindig több a homoszexuális férfi,(62%-27%) de a statisztika azt mutatja, hogy egyre több, heteroszexuális kapcsolatban élő nő fertőződik meg.

[link]

2013. jún. 7. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!