Az aids-et elkaphatom a rokonomtól, ha ő nem volt az? (beleestem egy vértfoltba ami az övé volt)
Tehát valószínű hogy menstruációs vér volt..
Nem volt száraz a vér.
csak kb 2órás. mikor beleestem hihetetlen nagy szerencsétlenségem re a számba is került nagyon minimális.
persze kimostam stb. de lehet esélye valamilyen halálos viusra?
"Az aids-et elkaphatom a rokonomtól, ha ő nem volt az?
Ez most komoly? Hogy kapnál el egy betegséget olyantól, aki nem beteg? Ennyire sötét vagy?
Ha ő nem vírusos, akkor hogy kaphatnád el , te nagyon sötét? Csak azért mert rokon?
(Mondjuk azért elképzelném azt a balesetet, amikor valaki elcseppenti a menstruációs vért, tehát bugyi nélkül mászkál, a másik meg pont éppen arra jár és valahogy pont belezuhan... szerintem inkább rossz helyen nyalakodtál, de mindegy.)
16 éves vagyok
nem biztos de valószínű hogy az menstruációs vér.
Istenem! Ez egy óriási kamu.
Hogy kaphatnál AIDS-et ha ő nem fertőzött????
Pont úgy estél, hogy a szádba ment a vér???
Jó vicc!
Ha HIV vírushordozó, akkor igen. előzőek marhaságot írnak.
A HIV fertőzés és az AIDS két külön dolog.
Mennyi a kockázata annak, hogy a nővéred HIV vírushordozó? Ha jóval idősebb nálad, s gyermekkorában kapott vérátömlesztést, vagy gyakran él mindenfélékkel szexuális életet (mondjuk prosti), kábítószeres, akkor lehet fertőző.
konkrétan 46 éves és nem és nemi életet (legalábbis nem láttam)és ha a vérben mondjuk volt fehérfolyás vagy stb.
mert akár az is előfordulhatott. max a gyomromig jutott el de ennek nagyon kicsit az esélye. csak kiváncsi vok hogy mennyi az esélye ennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!