Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az aids-et elkaphatom a...

Az aids-et elkaphatom a rokonomtól, ha ő nem volt az? (beleestem egy vértfoltba ami az övé volt)

Figyelt kérdés

Tehát valószínű hogy menstruációs vér volt..

Nem volt száraz a vér.

csak kb 2órás. mikor beleestem hihetetlen nagy szerencsétlenségem re a számba is került nagyon minimális.

persze kimostam stb. de lehet esélye valamilyen halálos viusra?

2013. jún. 3. 15:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%

"Az aids-et elkaphatom a rokonomtól, ha ő nem volt az?

Ez most komoly? Hogy kapnál el egy betegséget olyantól, aki nem beteg? Ennyire sötét vagy?

2013. jún. 3. 15:39
 2/18 anonim ***** válasza:
45%

Ha ő nem vírusos, akkor hogy kaphatnád el , te nagyon sötét? Csak azért mert rokon?

(Mondjuk azért elképzelném azt a balesetet, amikor valaki elcseppenti a menstruációs vért, tehát bugyi nélkül mászkál, a másik meg pont éppen arra jár és valahogy pont belezuhan... szerintem inkább rossz helyen nyalakodtál, de mindegy.)

2013. jún. 3. 15:42
 3/18 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok

nem biztos de valószínű hogy az menstruációs vér.

2013. jún. 3. 15:45
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát ez óriási! :))))
2013. jún. 3. 15:47
 5/18 A kérdező kommentje:
még sohasem tájékoztattak fel ilyenről meg nem is tudod teljesen mi az az aids
 6/18 A kérdező kommentje:
tudom*
 7/18 anonim válasza:

Istenem! Ez egy óriási kamu.

Hogy kaphatnál AIDS-et ha ő nem fertőzött????

Pont úgy estél, hogy a szádba ment a vér???

Jó vicc!

2013. jún. 3. 15:51
 8/18 anonim ***** válasza:
Azért basszus 16 évesen az ember már elég bioszt tanult ahhoz, hogy ezt a kérdést egyedül is eldönthesse, ha az illető nem egy sötét, zárt szobában töltötte azt a 16 évet. Csak egy icipicit kell használni azt a zselét, ami a két füled között van, hogy rájöjj a dologra.
2013. jún. 3. 15:55
 9/18 anonim ***** válasza:

Ha HIV vírushordozó, akkor igen. előzőek marhaságot írnak.

A HIV fertőzés és az AIDS két külön dolog.

Mennyi a kockázata annak, hogy a nővéred HIV vírushordozó? Ha jóval idősebb nálad, s gyermekkorában kapott vérátömlesztést, vagy gyakran él mindenfélékkel szexuális életet (mondjuk prosti), kábítószeres, akkor lehet fertőző.

2013. jún. 3. 15:55
 10/18 A kérdező kommentje:

konkrétan 46 éves és nem és nemi életet (legalábbis nem láttam)és ha a vérben mondjuk volt fehérfolyás vagy stb.

mert akár az is előfordulhatott. max a gyomromig jutott el de ennek nagyon kicsit az esélye. csak kiváncsi vok hogy mennyi az esélye ennek?

2013. jún. 3. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!