Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az aids-et elkaphatom a...

Az aids-et elkaphatom a rokonomtól, ha ő nem volt az? (beleestem egy vértfoltba ami az övé volt)

Figyelt kérdés

Tehát valószínű hogy menstruációs vér volt..

Nem volt száraz a vér.

csak kb 2órás. mikor beleestem hihetetlen nagy szerencsétlenségem re a számba is került nagyon minimális.

persze kimostam stb. de lehet esélye valamilyen halálos viusra?

2013. jún. 3. 15:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Bocs, de most már magam is kezdek kételkedni a komolyságodban. Ha nem literszám iszod a vért, nem fog a gyomrodig eljutni. De az nem is érdekes, mert abban a savas-forró környezetben semmi nem marad életben, a vírus sem. A szád nyálkahártyáján át fertőződhetnél.

Szeretkezni nyilván nem előtted fog a nővéred.

2013. jún. 3. 16:02
 12/18 A kérdező kommentje:
nem a nővérem :D hanem nénjém úgy jut el hogy a a nyállal együtt gondoltam.
2013. jún. 3. 16:15
 13/18 A kérdező kommentje:
egy lakásban lakunk
2013. jún. 3. 16:15
 14/18 anonim ***** válasza:
És hogy sikerült olyan balesetet szenvedned, hogy felnyald a vérét?
2013. jún. 3. 17:27
 15/18 A kérdező kommentje:

1 csepp vér sem volt a számban, nagyon kevés.megcsúsztam a vizes fürdőszobakövön és pofára estem, akkor vettem észre.

de ilyen aidset meg stb-t vérből lehet elkapni nem? vagy mitől mástól? (teljesen normális életet él nem drogozik sem cigizik és nem is iszik soha.

2013. jún. 3. 17:40
 16/18 anonim ***** válasza:

„1 csepp vér sem volt a számban, nagyon kevés.megcsúsztam a vizes fürdőszobakövön és pofára estem, akkor vettem észre.

de ilyen aidset meg stb-t vérből lehet elkapni nem? vagy mitől mástól? (teljesen normális életet él nem drogozik sem cigizik és nem is iszik soha.”

Ugratás lesz ez a kérdés, vagy kimondhatatlanul buta emberé.

1. Az egy csepp vér sem, meg a nagyon kevés kizárják egymást. Vagy kevés, vagy egy csepp sem.

2. Felnőtt ember nem tud pofára esni, csak akkor, ha nincs keze, vagy hátra van kötve.

3. Felnőtt ember nem a padozatra menstruál.

4. Az ADS-et nem lehet elkapni, hanem a HIV vírus tud terjedni testnedvekkel. A fertőzöttség nem jelent egyben betegséget is.

5. A HIV vírus nélkül nem alakul ki AIDS.

6. Az AIDS nem függ az italozástól

2013. jún. 3. 17:48
 17/18 anonim válasza:
Kamu!!!!!
2013. jún. 3. 20:37
 18/18 anonim ***** válasza:
44%
Menj el szürésre gyorsan nehogy komolyabra forduljon .Feltétlen mond el ott hogy mi történ és ha kell további kivizsgálásra küldenek!!!!!!
2013. jún. 4. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!