Az aids-et elkaphatom a rokonomtól, ha ő nem volt az? (beleestem egy vértfoltba ami az övé volt)
Tehát valószínű hogy menstruációs vér volt..
Nem volt száraz a vér.
csak kb 2órás. mikor beleestem hihetetlen nagy szerencsétlenségem re a számba is került nagyon minimális.
persze kimostam stb. de lehet esélye valamilyen halálos viusra?
Bocs, de most már magam is kezdek kételkedni a komolyságodban. Ha nem literszám iszod a vért, nem fog a gyomrodig eljutni. De az nem is érdekes, mert abban a savas-forró környezetben semmi nem marad életben, a vírus sem. A szád nyálkahártyáján át fertőződhetnél.
Szeretkezni nyilván nem előtted fog a nővéred.
1 csepp vér sem volt a számban, nagyon kevés.megcsúsztam a vizes fürdőszobakövön és pofára estem, akkor vettem észre.
de ilyen aidset meg stb-t vérből lehet elkapni nem? vagy mitől mástól? (teljesen normális életet él nem drogozik sem cigizik és nem is iszik soha.
„1 csepp vér sem volt a számban, nagyon kevés.megcsúsztam a vizes fürdőszobakövön és pofára estem, akkor vettem észre.
de ilyen aidset meg stb-t vérből lehet elkapni nem? vagy mitől mástól? (teljesen normális életet él nem drogozik sem cigizik és nem is iszik soha.”
Ugratás lesz ez a kérdés, vagy kimondhatatlanul buta emberé.
1. Az egy csepp vér sem, meg a nagyon kevés kizárják egymást. Vagy kevés, vagy egy csepp sem.
2. Felnőtt ember nem tud pofára esni, csak akkor, ha nincs keze, vagy hátra van kötve.
3. Felnőtt ember nem a padozatra menstruál.
4. Az ADS-et nem lehet elkapni, hanem a HIV vírus tud terjedni testnedvekkel. A fertőzöttség nem jelent egyben betegséget is.
5. A HIV vírus nélkül nem alakul ki AIDS.
6. Az AIDS nem függ az italozástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!