Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A hiv terjedhet főzéssel?

A hiv terjedhet főzéssel?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, de sajna nekem van egy nem fertőző betegségem, a hipohondria.

Na, a lényeg, hogy apámnak van sajna egy új nője, akiről kiderült egy-két dolog, ami nem épp a legtisztább, mondjuk úgy, hogy volt az út mellett pénzt keresni, remélem értitek miről beszélek. És én átmentem hozzájuk és ettem a főztjéből (ez 1 hete volt) és tegnap és ma torokfájást érzek, de, nem tudom mitől.

Habár az se biztos, hogy HIV/AIDS fertőzött, de jobb minél biztosabbra menni, pláne az én esetemben.

2013. jún. 2. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
A főzés hagyományos sterilizálási mód. Egyébként sajna nem csak hipohondriád van, de kevés eszed is, ezen nem ártana javítani, a tankönyvek nem fertőznek.
2013. jún. 2. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Vigyűzz mert ha már beszélgettél vele a lehelete is fertőz.

Mekkora barom kérdést tettél fel

2013. jún. 2. 20:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hülye, tudom, hogy a hő írtja a baktériumokat, nem hiába kezelik a tejet is hővel.

De, nem vagyok orvos, így nem tudom, hogy miféle vírus a HIV.

2013. jún. 2. 20:14
 4/5 Stavros Blofeld válasza:
És ahelyett, hogy rákeresnél guglin a hiv vírus átadásának a módjaira vagy arra, hogy mik a tünetei, felteszel egy kérdést amiből az jön le hogy hülye vagy. Lehet hogy nem vagy az de amit ideírtál az égbekiáltó baromság. Egyébként a hiv vírusnak közvetlenül kell a véráramba jutnia, levegőn pillanatok alatt elpusztul. De igen stresszelj ilyeneken, hogy apád nője belerakta a hiv vírusait a kajába és te most meg fogsz pusztulni hamarosan. Nem vagy te 13 éves?
2013. jún. 23. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:

De vigyázz!!!

Mert ha el mész fogorvoshoz ott is nagy esélyed van hogy el kapod.

Gondolj bele hány olyan beteg ült ott elötted aki nem tudta hogy fertözött!!!!

Gondolj bele mikor ott ülsz hányszor látod azt hogy a szerszámokat gumikölepedövel takarják le !!!! :)))))

2013. jún. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!