Mit csináljak ez ellen az ízületi betegség ellen?
Elkaptam valami betegséget, amitől feldagadtak bal oldalt a nyakamon a nyirokcsomóim, jövő héten megyek kivizsgálásra.
De közben ráment a térdeimre is ez a betegség, és nagyon fáj mindkettő, főleg ha járok és kb már menni alig bírok. Fáj még mindkét sarkam is, de azok már nem annyira szerencsére, továbbá az a csont (bocsánat, nem tudom a nevét)ami akkor mozog ha a lábfejemet mozgatom.
Meg a sípcsontjaim is, mintha beütöttem volna, a jobb oldalinál még hosszan be is van dagadva..
Mit tehetnék, hogy a térdeim javuljanak? Van erre valami házi megoldás?
Nem érzem egyáltalán ,hogy meg lennének dagadva vagy bármi, olyan, mintha be lennének gyulladva.
Hát...itt szükség lesz gyógyszeres kezelésre is! És személyes vizsgálatra is,jó?? Mindenképp menj el, kérlek!
Otthoni praktikaként jól jegyezd meg, hogy gyulladásra MINDIG jó megoldás a hideg...tehát lehet szó hidegvizes borogatásról, jégakkuról, fagyasztott zöldségről! :D De hogy ha jégakkut használsz, akkor csavard be egy konyharuhába/törölközőbe, hogy a bőröddel ne közvetlenül érintkezzen az a hideg. Gyulladásra szokták még használni a "lóbalzsamot", (nekem semmi tapasztalatom nincs vele) elvetemültebbek a kristálykrémet (azt amolyan csodaszerként tartják számon, mert "mindenre jó"... én a szkepticizmusommal azt mondom, hogy legalább nem árt:P)... Gondolom ezek közül ami elérhető az otthonodban, az a jégakku! Ha nagyon fáj, általános fájdalomcsillapítót vegyél be rá addig, amíg nem mész el orvoshoz!
Hm, nyirokcsomó-ra Lymphomyosot cseppek minden nap 3-szor 20 csepp egy kis vízben. (Szájban kell tartani pár másodpercig lenyelés előtt.)
Ízületekre: Rhus toxicodendron CH9 minden nap egyszer 3 globuluszt elszopogatni. Éhgyomorra. Utána még fél órán át ne egyél-igyál-dohányozz!
és jó ötlet, hogy elmész orvoshoz! Jobbulást!
Ui.: a hasad nem fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!