Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Betegség az önbántalmazás?...

Betegség az önbántalmazás? Mit lehet ez ellen tenni? HELP!

Figyelt kérdés

Ma csináltam harmadjára,eddig is volt rá példa,hogy visszafogtam magam,de ma megtettem újra.Utána olvastam pár dolognak,mint például "azért teszik ezt,hogy fokozzák a problémájukat,mert úgy érzik,ettől megkönnyebbülnek" és teljes mértékben igaz.Barátnőmmel is ugyanez van,ő nem tudom hányszor csinálta,de ő legalább 1-nél megáll,én pedig először csak egy kis karcolást vágok,aztán mélyebbre és mélyebbre.Ma annyira belevágtam,hogy még mindig alig birok a bal kezemmel.

[link]

2013. márc. 8. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

A rettegett kór neve: Valódi probléma hiányában elkövetett figyelemfelkeltés, max. 16 éves korig jellemző a tinilányok körében és írtó menőnek érzik tőle magukat. Onnan tudom, hogy én is ilyen debil voltam. Ne félj, ha lesz komolyabb problémád, azonnal elfelejted ezt a hülyeséget és egy életen át titkolni és szégyellni fogod, hogy ilyen ostoba kiscsaj voltál.

21/L

2013. márc. 8. 19:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam menőnek ettől és elmultam 16...de nem ez a lényeg,hanem az,hogy ha valami problémám van,mindig ez jut eszembe.A szemem előtt van,ahogyan belevágok és akkor rámjön a bőgés és ugyanúgy ismét megteszem és lenyugszom.
2013. márc. 8. 19:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. márc. 8. 19:51
 4/12 A kérdező kommentje:
18
2013. márc. 8. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor igazán kinőhetnél az ilyesmiből. Egyébként ha úgy érzed, hogy segítségre szorulsz (szóval kényszeres, amit csinálsz), akkor fordulj pszichológushoz. Vannak ingyenesek is.
2013. márc. 8. 20:22
 6/12 A kérdező kommentje:

Aért kérek neten segitséget,hogy ne keljen pszihológushoz fordulni,amúgy sincs a környéken,és az sem hiányzik,hogy a szüleim tudjanak róla.

Kicsit flegma vagy,már bocs...főleg az első kommentbe.Nem vagyok valami hülye kis csitri,ne gondold,habár tök mind1,úgysem ismersz,mind1 h elhiszed vagy sem.Ha annyira gyerekes szerettem volna lenni,akkor valahogy igy tettem volna fel a kérdést"uristen,kiakarom nyirni magam mit tegyek??az egész életem semmit sem ér.Elhagyott a barátom,pedig tényleg szereztem,nem tudok nélküle élni.13/L"

2013. márc. 8. 20:50
 7/12 A kérdező kommentje:

*Azért

*szeretem

2013. márc. 8. 20:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Figyelj ,vagy pszichológus vagy magadtól leállsz. Nekem az utóbbi sikerült. Mást nem tehetsz.
2013. márc. 8. 21:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy flegma vagyok, de csak azért, mert tudom, hogy miről van szó és szeretném felnyitni a szemed.

Ha magadtól nem tudod abbahagyni, akkor csak a pszichológus fog tudni segíteni. Nem is értem, hogy gondolod ennyi idősen,hogy majd valaki virtuálisan tud olyat mondani, amitől egy-kettőre kilábalsz a dologból.

2013. márc. 8. 22:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek a "flegma" válaszadóval. És tényleg ki tud nőni belőle az ember ha nő az önbizalma. Én évekig csináltam, 21 éves koromra lassult és már alig van (23/L) Persze vsz egy pszichomókus egyszerűbb lett volna mint eddig várni, de mindegy. Am vannak online is!!
2013. okt. 24. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!