Betegség az önbántalmazás? Mit lehet ez ellen tenni? HELP!
Ma csináltam harmadjára,eddig is volt rá példa,hogy visszafogtam magam,de ma megtettem újra.Utána olvastam pár dolognak,mint például "azért teszik ezt,hogy fokozzák a problémájukat,mert úgy érzik,ettől megkönnyebbülnek" és teljes mértékben igaz.Barátnőmmel is ugyanez van,ő nem tudom hányszor csinálta,de ő legalább 1-nél megáll,én pedig először csak egy kis karcolást vágok,aztán mélyebbre és mélyebbre.Ma annyira belevágtam,hogy még mindig alig birok a bal kezemmel.
A rettegett kór neve: Valódi probléma hiányában elkövetett figyelemfelkeltés, max. 16 éves korig jellemző a tinilányok körében és írtó menőnek érzik tőle magukat. Onnan tudom, hogy én is ilyen debil voltam. Ne félj, ha lesz komolyabb problémád, azonnal elfelejted ezt a hülyeséget és egy életen át titkolni és szégyellni fogod, hogy ilyen ostoba kiscsaj voltál.
21/L
Aért kérek neten segitséget,hogy ne keljen pszihológushoz fordulni,amúgy sincs a környéken,és az sem hiányzik,hogy a szüleim tudjanak róla.
Kicsit flegma vagy,már bocs...főleg az első kommentbe.Nem vagyok valami hülye kis csitri,ne gondold,habár tök mind1,úgysem ismersz,mind1 h elhiszed vagy sem.Ha annyira gyerekes szerettem volna lenni,akkor valahogy igy tettem volna fel a kérdést"uristen,kiakarom nyirni magam mit tegyek??az egész életem semmit sem ér.Elhagyott a barátom,pedig tényleg szereztem,nem tudok nélküle élni.13/L"
*Azért
*szeretem
Lehet, hogy flegma vagyok, de csak azért, mert tudom, hogy miről van szó és szeretném felnyitni a szemed.
Ha magadtól nem tudod abbahagyni, akkor csak a pszichológus fog tudni segíteni. Nem is értem, hogy gondolod ennyi idősen,hogy majd valaki virtuálisan tud olyat mondani, amitől egy-kettőre kilábalsz a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!