Betegség az önbántalmazás? Mit lehet ez ellen tenni? HELP!
Figyelt kérdés
Ma csináltam harmadjára,eddig is volt rá példa,hogy visszafogtam magam,de ma megtettem újra.Utána olvastam pár dolognak,mint például "azért teszik ezt,hogy fokozzák a problémájukat,mert úgy érzik,ettől megkönnyebbülnek" és teljes mértékben igaz.Barátnőmmel is ugyanez van,ő nem tudom hányszor csinálta,de ő legalább 1-nél megáll,én pedig először csak egy kis karcolást vágok,aztán mélyebbre és mélyebbre.Ma annyira belevágtam,hogy még mindig alig birok a bal kezemmel.
2013. márc. 8. 18:50
11/12 anonim válasza:
de nem gondolom h figyelemfelkeltés lenne a célja, nekem legalábbis nem az votl csak egy "jó" mód a problémák és a fájdalom szüneteltetésére egy darabig (előző voltam)
12/12 A kérdező kommentje:
azt adom!
2013. okt. 25. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!