Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ízületi gyulladásnál mit...

Ízületi gyulladásnál mit lehet már tenni, ha egyszerűen semmi se használ?

Figyelt kérdés

Rheumatológusnál már sokszor voltam, nem is egynél, na már ott tartunk kb h minek is megyek, hiszen megmondta, hogy nem tud mit csinálni ...

Frontokkor meg kifejezetten kész vagyok.

Most pl egy ujjal tudom ezt is begépelni, az ujjaim bemerevedtek, alig tudom hajlítani őket és iszonyúan fájnak. Külsőre semmi se látszik, se nem piros se nem fehér se semmi. Vérkép szintén rendben.

Fiatal vagyok de most tényleg ez így marad? hát megkattanok lassan már. Eddig szedtem: Brexin, Flector, Xilox, Apranax.

Egyedül a Xiloxnál érzek némi enyhülést de azért az se mulasztja el se a fájdalmat se a bemerevedést.

Valaki van még hasonló cipőben? És mi használt?

Vagy egyéb ötlet?

2013. máj. 31. 09:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Hiszen a protéziseknek van egy úgynevezett kihordási ideje,ami után már nemigen lehet ismételni."

Teljesen igazad van, viszont ha nem tudja használni szegény az ujjait, akkor mi mást javasolsz? Inkább idős korban legyen béna, mint fiatalon!

2013. máj. 31. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a Zeel kenőcsöt és a tabit!

Bár nálunk máshol volt a gyulladás, de segített!

2013. máj. 31. 15:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam, hogy egy kézen az összes ízületet cserélték volna.
2013. máj. 31. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!