Ízületi gyulladásnál mit lehet már tenni, ha egyszerűen semmi se használ?
Rheumatológusnál már sokszor voltam, nem is egynél, na már ott tartunk kb h minek is megyek, hiszen megmondta, hogy nem tud mit csinálni ...
Frontokkor meg kifejezetten kész vagyok.
Most pl egy ujjal tudom ezt is begépelni, az ujjaim bemerevedtek, alig tudom hajlítani őket és iszonyúan fájnak. Külsőre semmi se látszik, se nem piros se nem fehér se semmi. Vérkép szintén rendben.
Fiatal vagyok de most tényleg ez így marad? hát megkattanok lassan már. Eddig szedtem: Brexin, Flector, Xilox, Apranax.
Egyedül a Xiloxnál érzek némi enyhülést de azért az se mulasztja el se a fájdalmat se a bemerevedést.
Valaki van még hasonló cipőben? És mi használt?
Vagy egyéb ötlet?
protézis ????
milyen protézis ???
első: oké, érdekel, persze, egyszer meg csináltam már szteroid-kúrát is, na aztán jól megjártam, mert segíteni nem segített, viszont valami akármilyen vírust elkaptam és 4 hétig feküdtem csillapíthatatlan lázzal (de 39,5-40 fokossal) + tele lettem vírus-szemölccsel, aminek a vége meg az lett, h az egyiket csak az egyik ujjam végének levágásával tudták megoldani (nem vicc!)
na úgyhogy szteroidot soha többet nem akarok látni, örülök h azt túléltem.
de most szedjek 10-szeres dózisban Xiloxot, aztán hátha?
áhh, és a legrosszabb h a reumatológus még fel is háborodik h minek zaklatom őt, hiszen megmondta h nem tud mit tenni és különben se lát semmit. haha vicces, igaz? de hát magyar eü ...
és mindehhez még 40 se vagyok ... akkor most így maradok és soha többet pl ne gépeljek 10 percnél többet mert azonnal elő jön? (mert jelenleg ez a helyzet)
de figy, most tényleg létezik ilyen?
először arra gondoltam h szivacc ... és hogy a kezemet akarod levágatni és protetizálni :)
de ilyen is létezik h az ízületeket egyesével megfogják és kicserélik?
hát ha van ilyen, akkor isten bíz elmegyek a rheumatológushoz h megpofozzam ...
oké
tényleg rákérdezek!
12.48 - olyan nehéz kitalálni, nem???
"az ujjaim bemerevedtek, alig tudom hajlítani őket és iszonyúan fájnak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!