Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pajzsmirigy ultrahangon...

Csilla017 kérdése:

Pajzsmirigy ultrahangon voltam! A Leletemen az van írva, hogy: Mindkét oldalon az MSCM mentén néhány 10 mm-es echoszegény lgl. (vagy igl. ) mutatkozik! Szerintetek ez valami komoly? Vagy semmi gond?!

Figyelt kérdés

2013. máj. 28. 09:49
 1/4 Lantos Szilvia ***** válasza:
Ha jól tájékozódtam echoszegény nyirokcsomók... ha vészesnek tartanák, megszúrták volna, és vettek volna belőle mintát. Egy cm alatti nyirokcsomókat nem kell figyelembe venni, csak ha fáj vagy nem mozgatható, masszív, esetleg növekszik és a vérkép sem jó. Nekem is vannak tapintható nyirokcsomóim a fejbiccentő izmok mentén, nem is kevés, de kicsik és echoszegények. Ha lenne vele teendőd már szóltak volna. Nyugi
2013. máj. 28. 10:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen! Megyek még a leletemmel a háziorvoshoz de csak holnap azért is tettem ki ide! Hátha valakinek hasonló tünetei vannak vagy egy orvos is felbukkan itt!
2013. máj. 28. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi volt?
2014. jún. 13. 00:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Kaptál kezelést rá?
2014. jún. 13. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!