Begörcsölt éjszaka a lábam és (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Egyik éjszaka begörcsölt a jobb lábam(combom) fel is ébredtem rá, mert annyira fájt .. mozgatni sem tudtam a lábam. Majd enyhült, és reggel nappali fénynél azt vettem észre, hogy ott egy csíkban megjelent több kis lila hajszálér, és nem tűntek el így az 1-2 hét alatt sem. Mitől lehet? Volt valakinek ilyen?
Napközben is sokszor van, hogy elkezd zsibbadni a combom vagy a fenekem. Majd ha felállok a székről (mert ülő munkát végzek) nem tudok ráállni hol a jobb hol a bal lábamra, mintha becsípődne egy ideg a derekamban. Ez lehet valami komolyabb dolog miatt? Érdemes lenne felkeresnem vele a dokimat?
2013. máj. 23. 00:05
1/3 anonim válasza:
Szedj MgB6-ot és C-vitamint (500-1000mg/nap, NE elnyújtott felszívódásút, hanem rendeset), és mozogj rendszeresen. Nekem bevált. De ha ezután sem változik a helyzet feltétlenül menj orvoshoz!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 26. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!