Édesapámnál rosszindulatú kissejtes tüdőrákot és hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak decemberben, mennyi ideje lehet még? Tapasztalatok esetleg?
Sajnálom, én is most éltem át ezt Édesanyámmal, most 7-én hunyt el.
Ha már nem eszik, nem iszik, nagyon le van fogyva, nincs tudatánál akkor sajnálom hogy ezt mondom, de napok vannak hátra.
Ha a terhességeddel tudod ezt egyeztetni és mentálisan birod akkor minél többet legyél ott, mert minden percet bánni fogsz amit nem mellette töltöttél az utolső napokban.
Fogd a kezét, puszilgasd, krémezd meg a kiszáradt bőrét, tudni fogja hogy te vagy az, még ha sokszor látszólag nem is reagál semmit.
Készülj fel a legrosszabbra. Ne reménykedj, fogadd el, Ő már tudja. Mi az utolsó napokban pislogással kommunikáltunk, helyezzem el az ágyon, krémezzem be, egy pislogás igen, kettő nem.
Legjobb amit tehetsz magadnak és neki egyaránt ha minél többet ott vagy most. Hidd el hogy bánni fogod ha nem, ha ezt én előre tudom igy mint most beköltöztem volna mellé hogy folyamatosan foghassam a kezét. Most Ő fél, legyél mellette, már az is számít ha az illatod érzi.
A nővérkéknek adj pénzt, itassák ha lehet, ha nem infuziót kapjon, szivaccsal mosdassák le naponta, ha te nem vagy ott akkor is foglalkozzanak vele.
Hallgass rám, mert nemsokára sajnos meg kell élned a legrosszabb részt is, mikor bemész és csak egy üres ágy fogad. Akkor jössz rá hogy bármennyit is voltál vele, az is kevés volt.
Beszélj hozzá, biztositsd a szeretetedről, biztositsd arról hogy az unokája tudni fogja ki volt Ő, puszilgasd, simogasd a kezét, tudja hogy ott vagy, ne hagyd magára, ne hagyd hogy féljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!