Valaki kimászott ebből? azt érzem elfáradtam már.
Sziasztok! igazából nálam a pánikbetegség pánikrohamok tavaly februárban kezdődtek. Korházba kerültem, 1-2 hónapig szenvedhetem mindennapos rosszullétekkel de sikerült ki másznom belőle.. Az itthoni körülmények miatt jöhetett ki, folyamatos stressz sorolhatnám.
Jött a nyár egy gondolatom se volt ezekre a rossz érzésekre azt hittem meggyógyultam. Most nem régiben anyukámnak volt egy epilepszia rohama, nagyon sokat aggódott mostanában, sok stressz elvonási tünetek és ki jött rajta. Traumaként ért mert végig néztem, és nagyon ki voltam, féltem.… Aztán rá talán pár napra jött is az első roham, olyan más volt, mintha még sose éreztem volna ezt az érzést. Április elején kezdődött és most még mindig megkeseríti a napjaim, de durvábbak a tüneteim. Igazából a stressz eltűnt az életemből anyukám már nem iszik mondhatnám azt hogy a traumát is feldolgoztam. Most minden szuper jó, csak még mindig itt van velem a pánik/szorongás (lassan már lehet depresszió is) mindennap szenvedek tőle. Új tüneteim is vannak, testem már ki van merülve érzem saját magamon. Nem vagyok nagy gyógyszer párti, főleg az ilyen nyugtatoktol hányi tudnék miket csinál az emberrel de most már énis ott vagyok be kell vennem néha napján egy frontint mert megőrülök. Háziorvos írt fel béta-blokkolót mert magas a pulzusom, negyedeket szedek minden reggel. Júniusra van időpontom pszichiáterhez, nem nagyon szeretnék gyógyszereket szedni de érzem hogy muszáj lesz. Magamba nem tudom már le rendezni. Elfáradtam…

Nem tudom mi az a nagyon magas pulzus amire negyed tablettakat kell szedni, en reggel este 1db concor cort szedek, mert ulto helyemben 110-120 korul tud lenni. Amugy nincs keringesi betegsegem, legalabbis szervi problemat nem tudtak kimutatni.
A panikra meg gyogyszert kell szedni ha nem mulik. Nem altalanos nyugtatot hanem celgyogyszert, majd a doki javasol. Teljesen felesleges gyogyszer nelkul kuzdeni vele, tonkreteszi a letezest teljesen, es ha tudja is kezelni az ember valamennyire, a visszatero kisebb rohamok is teljesen kifarasztanak fizikailag. Par het alatt normalizalodik a helyzet. Aztan par ev mulva el lehet hagyni a gyogyszert.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!