Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Sima megfázás vagy más lenne?

Sima megfázás vagy más lenne?

Figyelt kérdés

Nem tudom kifújni az orrom, pedig érzem hogy lenne mit. Nincs bedugulva mert érzek szagokat, legtöbbször csak víz szerű valami jön ki az orromból.

Fáj a jobb oldalt a fülem alatt, meg az arcüregem, ha hozzáérek.

És fáj a torkom.

ma 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el a háziorvosodhoz, és ő biztos meg tudja mondani, hogy pontosan mi ez.
ma 09:35
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Honnan a Balatonberényben napvilágot látott, sikoltozásokba öltöztetett, ködmönbe bujtatott, rézhasú, nagyfejű, szultán udvarát megjárt, csőszkunyhóban elrejtett, pikkely páncélt hordó, fafógú, rézfűrésszel megsebzett, bronztérdű, repedtsarkú, büdös szájú, ritka fogú csempeszobában felneveltetett mocskos, tetves rabló Mari néni fszából tudjuk ennyi információból? Miért nem lehet elmenni orvoshoz ha ENNYIRE aggódsz?

Amúgy meg allergia szezon van....

ma 09:37
 3/4 A kérdező kommentje:
2ess:Honnan a Balatonberényben napvilágot látott, sikoltozásokba öltöztetett, ködmönbe bujtatott, rézhasú, nagyfejű, szultán udvarát megjárt, csőszkunyhóban elrejtett, pikkely páncélt hordó, fafógú, rézfűrésszel megsebzett, bronztérdű, repedtsarkú, büdös szájú, ritka fogú csempeszobában felneveltetett mocskos, tetves rabló Mari néni fszából... annyi hogy 70 kbre van a háziorvos, dolgoznom kell, ahhoz hogy lejussak oda ahol lakom kb 2 órát kellene utaznom, aztán ott várnom kb 3 órát, és utazni vissza 2 órát, ezt úgy hogy szar a közérzetem nem épp a legjobb, és éjszaka dolgozom, úgyhogy nappal alszom. Utálok beteg lenni, mert nem tudom magam kiíratni táppénzre.
ma 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen menj el háziorvoshoz, akár arcüreggyulladás is lehet.
ma 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!