Hány óra kell, hogy elteljen a Neocitran megivása és az Algopryn beszedése között?
Figyelt kérdés
Csak most láttam, hogy a Neocitranban 500 mg paracetamol van tasakonként. Kb. fél órával előtte vettem be egy egész Algoprynt. Hány óra kell, hogy elteljen a két gyógyszer szedése között?ápr. 7. 20:01
1/6 anonim 

válasza:

Kb 4-6 óra azért el kellene, hogy teljen
2/6 anonim 

válasza:

Igen, min. 4 ora nem art. Nehogy rosszul legyel, pl. hanyinger, szedules, felfajas elofordulhat, ha nem telt el eleg ido.
3/6 A kérdező kommentje:
Jó tudni, mostmár, hogy beszedtem:) Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
ápr. 7. 20:21
4/6 Justinianus 

válasza:

Én az ilyen vény nélküli xarokból marokszámra ehetek bármennyit, annak aztán semmi hatása sincs, legfeljebb a pénztárcára...
5/6 anonim 

válasza:

4: ez nem igaz! Ha tul sokat szedsz be a Paracetamolbol, "marokszamra", akkor azonnal latszik a majadon, rontja az eredmenyet plusz siman betepsz tole. Ezert is nem lehet itt kint a UK-ben 2 doboznal tobbet venni belole egyszerre.
Mas kerdes, hogy a drogosok tobb uzletbol szerzik be. :-/
6/6 A kérdező kommentje:
Remélem az én esetemben ebből nem lesz baj, mert nem ugyanaz a két gyógyszer hatóanyaga(metamizol-paracetamol), de arról már hallottam, hogy a a paracetamol-túladagolás a legyakoribb gyógyszermérgezés.
ápr. 7. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!