Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tényleg csak ennyi éve van hátra?

Tényleg csak ennyi éve van hátra?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömnél szívbetegséget diagnosztizáltak, azt mondták neki, hogy maximum 35 éves koráig fog élni.

Ilyen esetekben általában megélik azért a 35-öt, vagy már előtte meghalnak? Mennyire jellemző hogy tovább élnek?

27 éves egyébként.

márc. 22. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki más, vannak kivételek.
márc. 22. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Ki tudja... Sajnos elképzelhetőnek tartom. Volt egy énekes régen, Cipő volt a művészneve, állítólag ő is tudta, hogy nincs esélye sokáig élni a szívbetegségével.
márc. 22. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Mire eléri - remélhetőleg - azt a kort, addigra már tarthat ott az orvos tudomány, hogy meghosszabíthassák az életét. Sosem lehet tudni.

Addig meg éljen úgy, hogy ne bánjon meg semmit, ha azzal másoknak sem árt.

márc. 22. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

3-as ☺️ Milyen igazad van.

Öröm olvasni az ilyen pozitív választ.

márc. 22. 17:31
 5/8 Senior Séf ***** válasza:
64%
25 éve interneten összetrombitált országos főorvosi konzílium 1 éven belül tolószéket vizionált nekem. Én meg kukába borítottam a gyógyszeres fiók teljes tartalmát és saját kezembe vettem a sorsomat. Tolószékem azóta sincs.
márc. 22. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk,milyen állapotra jósolták ezt meg. Egy nagy százalékban elhalt szívizom önmagában nagyon rossz,gyógyszerrel sem javítható. De emellett lehet egyéb más ok.
márc. 22. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni milyen baja van szóval így nem lehet megmondani.
márc. 23. 01:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Meg kell próbálnia pozitívnak lenni.

Ahogyan fentebb is irták az Orvostudomány folyamatosan fejlődik.

Illetve éljen egézségesen, de élvezze is az életet.

Vannak az életben többen akiknek halálos diagnózistvagy rövid életet mondtak az Orvosok , mégis tovább éltek.

Le lehet ezért pontozni, de szólt erről egy igaz történeten alapuló film is.

,Mielőtt meghaltam,

Amiben azt mondták egy HIV fertőzöttnek, hogy 30 napja van kb hátra...

7évig élt még a diagnózis után, persze küzdött érte.Kereste a kiutat.

Remélem javulni fog az ismerősöd.

márc. 23. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.